"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Trazenje ribe na fishfinderu - smjernice

Više...
Bonzai42's Avatar 20 Kol 2020 15:12 #1 od Bonzai42
Do sad sam cesto pecao s barke i ulovi su bili svakakvi, od zubataca do orada, ali nikad sa svoje barke i nikad na svojim pozicijama. Zasto? Jer eto tek sam sada skupio vremena za srediti si barkicu. Stoga moje pitanje je kako trazite ribu na fishfinderu s barkom za pecanje bulentin tehnikom? Ja znam jedino za metode trazenja brakova ili seka pa tako nadem jato riba kruzeci u krug brzinom od par cvorova, ali to vecinom budu arbuni i batoglavci okani. Mene zanima trazenje orada, fratra, piceva, sargova, skusa, plavica itd. Gdje mogu ocekivati ribu tocno, moze li me neko uputiti jer do sad nisam imao barku nego sam vecinom isao sa prijateljima koji su vec imali puno pozicija upisanih u gps- ove te bi uspijeh bi gotovo garantiran u ribolovu. Eto ako bi neki iskusni barkajol volio napisati par smjernica sta da pratim i gdje da trazim ribu bio bi uvelike zahvalan. Naravno pecao bi na dubinski bulentin 2-3 udice ili eventualno sabiki s barke di su dubine do cca 35m.

Poslano sa mog LM-G710 koristeći Tapatalk
Hvala: B_, Ceco

Molimo prijavite se