- Zahvala primljena: 26
Molimo prijavite se
Waterfall napisao: Kakva su vasa iskustva sa Angel Domane? Zapelo mi oko za Shimano T.P. 2500SHG. Kod njih je najjeftinija sto sam do sad nasao.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Nisam mislio al kad ih vec hvališ da ih ja malo pokudim. Meni vec drugi put kod njih ista situacija, naručeno u nedjelju ujutro i evo jos nema obavijesti da uopće poslano a sutra sam planirao neki ribolov i očekivao te jiggove. Neću još ništa reć definitivno pošto moguće da nešto nije ok sa stranicom pa ne ažurira tamo da je narudžba ipak poslana al vidit ćemo.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Da pohvalim Maguro, sutra dan dostavljeno u Dubrovnik.
Da ih pohvalim i za cijene, mislim da drže daleko najniže cijene za DUO TMS u Hrvatskoj, ako netko zna za drugaciju informaciju neka javi. DUO TMS 140 dođe 139 kn. U Škorpiona cijene 25-35 kuna veće po varalici, premda imaju veći izbor dekora. Usporedba Maguro i Škorpion za 2 DUO varalice, u Škorpiona izađe 80 kuna skuplje jer je u Magura još i besplatna dostava za preko 200kn. Za tih 80 kuna u Magura uzmeš još jednu varalicu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
hl_demi napisao: Nije bas na sve. Evo TMS je bio 166,00kn a sad je 139,44kn sto je 15%
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
ninic napisao: Kako god okrenes, isplati se sada, pogotovo DUO.
Molimo prijavite se