- Zahvala primljena: 0
Paragon napisao: nitko nista nije kazao za priborzaribolov.com
ima tko iskustva s njima?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Imaš odličan shop u HR svijetvaralica.eu i ako budeš u DU tamo ti je sve za dva ili tri dana. Mislim da je ekipa rekla da imamo i tu na forumu aktivne članove tog webshopa. Ima ih još hrpa drugih samo što osobno preferiram baš ovu u zadnjih par kupnji. Sve što te zanima možeš saznati kod njih.frane_mkd napisao: Kolko sam procitao nitko nije spomenuo nikakav ducan ribo opreme u Dubrovniku.
Kako je vase iskustvo za Dubrovniku i u kojem ducanu se moze nac nesto povoljnije i value for money
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dizajn napisao: Ono što ja želim reći da ako i ne kupujemo već Hrvatsko, onda makar da platimo rolu 100 kn više nego u skladištu negdje u svijetu, da bi djelatnik našeg ribolovnog dućana donio platu kući i prehranio porodicu. Tih 100 ili 200 kn koje uštedimo i kupimo za njih koju varalicu ćemo ionako ostaviti u moru prvom prilikom.
Molimo prijavite se
Gle sitni materijal obično kupujem lokalno po potrebi.Dizajn napisao: Ono što ja želim reći da ako i ne kupujemo već Hrvatsko, onda makar da platimo rolu 100 kn više nego u skladištu negdje u svijetu, da bi djelatnik našeg ribolovnog dućana donio platu kući i prehranio porodicu. Tih 100 ili 200 kn koje uštedimo i kupimo za njih koju varalicu ćemo ionako ostaviti u moru prvom prilikom.
Molimo prijavite se
Dizajn napisao: A onda kad naši dućani zatvore jer kupci ne kupuju već gledaju prije naruzbe, će se i zogulini nabavljati iz iz Kine.
Na neviđeno.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DomagojSBK napisao: Jeli ima ko iskustva sa ribolovnipribor. hr, cijene se cine ok a vidin da niko ne spominje njih na forumu, mislija san narucit priko weba u njih pa ako je ima itko iskustva bija bi zahvalan 👍
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se