- Zahvala primljena: 12
masklin napisao: Pošto bi na kraju lita (čitaj kraj listopada)skupio nešto love za obnavljanje opreme interesira me odlazak do Austrije u Nordfishing.
Da li je netko bio,da li se tamo može normalno ući i odabrati robu,recimo da štap možeš probat u ruci...?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Da ide sve što ga zanima pogledati ovdje, taj put bi ga skuplje došao od razlike u cijeni. On iz Drvenika (ili ja iz Makarske) može otići u Split i tamo u 5 dućana uživo vidit možda 5% onoga što ga zanima. Evo ja sam za vikend htio uživo vidit da li mi više paše Medium Baitrunner ili Big Baitrunner i od 5 dućana u koje sam išao u jednome sam pronašao Big Baitrunnera (i to stariji model) a Medium nigdje tako da još uvijek pojma nemam šta da kupim. Ako je već u prilici otići u Austriju do dućana onda je to sigurno najbolja opcija. Rolu još i nekako može kupiti na neviđeno jer po drugim modelima istog proizvođača može znati kolika mu veličina treba ali štap bi ipak trebalo uzeti malo u ruke.Janko napisao: Zato može probat ovdje i naručiti od tamo jer je jeftinije...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se