- Zahvala primljena: 18
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Neznam za što ti je ta mašina, ali evo našao sam na Facebook jednu:marko87 napisao: Sad ćeš mi se smijati ali sam naručio knob za mašinicu koju još nisam ni kupio 😂
Kako sam nedavno već tražio savjet za twin power ostao sam pri shimanu ali odlučio se ipak za saragosu sw 6000. Ja budala je isključio totalno iz mogućih opcija jer na angel domane u naslovu stoji pogrešna težina mašinice. Srećom neki dan me Ceco opet napominjao za nju i da misli da je best buy. I tad pogledam da sam u startu falio i nisam dobro pogledao. Tako da je pala odluka da nju uzimam samo čekam da je kapitalac ili angel domane dobije na stanje.
Tako sam gledajući recenzije po yt našao da je power konb direckt fit na saragosu i to mi je bio još razlog više da se za nju odlučim. Jer iskreno ne znam bili se usudio i na azoresu bušiti iako me poslužio i više nego dosta i odavno se isplatio.
A uzeo sam to
#Aliexpress BAM 36.89 13%OFF | Gomexus Power Knob 45mm For Shimano Saragosa SW Type B 45mm Directly installed
a.aliexpress.com/_s6osGQ
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Sw 8000marko87 napisao: Za shore jigging. Ne otvara mi link, vjerovatno samo članovi grupe mogu vidjeti oglas. Ako ti nije problem napisati mi tu koja je veličina i cijena. Bio bi ti zahvalan☺
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se