"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Da se i ja malo uključim u temu oko kajaka. Ove godine sam nabavio onaj iz Decathlona za 3 osobe, na napuhavanje. Probao sam u proljeće malo povući varalicu, ali nažalost bez uspjeha. Na napuhavanje je prvenstveno iz praktičnih razloga transporta, obzirom da nisam s mora. Polažem neke nade za ovaj godišnji na Dugom Otoku kako u laganoj panuli tako i spinnanju s njega. Ako bude neke sreće javim Bitno je biti koncentriran da ne probodeš kajak varalicom, ako ništa drugo dodatni adrenalin Ide žena samnom pa se izmjenjujemo ko lovi ko vesla dok se ne posvađamo pa onda svi veslaju, a nitko ne lovi ili obratno
Razmišljao sam što s većom ribom ako je uhvatim? Jer ubacivanje bilo kakve iole veće ribe može završiti s bušenjem kajaka kao što je već netko napomenuo. U svakom slučaju vjerujem da mi je zabava zagarantirana