"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Najdraži način za pripremu palamide

Više...
Modrac's Avatar 24 Srp 2014 14:31 - 14 Velj 2016 22:34 #1 od Modrac
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Da li imate najdraži recept za pripremu palamide? Ja imam dva.

  1. Na fete, marinirati pa na gradele
  2. Sirova palamida marinirana u limunu s maslacem, moja verzija carpaccia

Što kažete?
Zadnja izmjena: 14 Velj 2016 22:34 od zeusfaber.
Više...
Gustaf's Avatar 10 Kol 2014 17:47 #2 od Gustaf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Sviđa mi se i jedan u drugi način. Osobno je najviše volim na gradelama, prethodno marinirane pa dobro osušene fete na vruće gradele, uz uvjet da se radi o friškoj palamidi. Može i carpaccio, nemam ništa protiv. Pašteta je isto super ukusna samo je treba znati pripremiti.
Hvala: Modrac
Više...
zeusfaber's Avatar 11 Kol 2014 13:53 #3 od zeusfaber
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Najdraži mi je carpaccio. Freška polanda, malo u limun pa na tostirani kruh s rikulom, paprom, maslom i maslinovim uljem. Uh... :silly:
Hvala: Modrac
Više...
Modrac's Avatar 13 Kol 2014 14:28 - 13 Kol 2014 14:28 #4 od Modrac
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW

ZeusFaber napisao: Najdraži mi je carpaccio. Freška polanda, malo u limun pa na tostirani kruh s rikulom, paprom, maslom i maslinovim uljem. Uh... :silly:


Ovo zvuči fenomenalno :lol:
Zadnja izmjena: 13 Kol 2014 14:28 od Modrac.
Više...
Gustaf's Avatar 29 Kol 2014 14:06 #5 od Gustaf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW

ZeusFaber napisao: Najdraži mi je carpaccio. Freška polanda, malo u limun pa na tostirani kruh s rikulom, paprom, maslom i maslinovim uljem. Uh... :silly:


Ovo je fantazija. Moram provati. Očekujem detaljne upute na forumu ili portalu ;)
  • jure
  • jure's Avatar
  • Novi korisnik
  • Novi korisnik
  • vrag odnija prišu
Više...
jure's Avatar 29 Kol 2014 16:19 #6 od jure
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
najdraža u sauru
na tavi na maslinovom ulju zažutite luk nasjeckan na polumjesece
posolite malo, dodajte papar (u zrnu), lovor, ružmarin
dodajte kvasina, vodu,suhe grođice i kada zakuva prelite preko palamide koju ste sfrigali na fete i ocidili od viška ulja
stavite u frižider i moret isti palamidu ka hladno predjelo 7-8dana!
moret staviti više vrsta ribe isto je odlično!
Hvala: Jadran
Više...
Posejdon79's Avatar 01 Ruj 2014 19:58 #7 od Posejdon79
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
svi recepti odlično zvuče, nažalost ja sam je provao jedino na gradelama i ako je freška stvarno je super. sviđa mi se carpaccio ali i ova marinada odlično zvuči. veselim se sljedećoj palamidi :)

pravit ću se važan s dva nova recepta :lol:
Više...
Jadran's Avatar 08 Ruj 2014 10:59 #8 od Jadran
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW

jure napisao: najdraža u sauru
na tavi na maslinovom ulju zažutite luk nasjeckan na polumjesece
posolite malo, dodajte papar (u zrnu), lovor, ružmarin
dodajte kvasina, vodu,suhe grođice i kada zakuva prelite preko palamide koju ste sfrigali na fete i ocidili od viška ulja
stavite u frižider i moret isti palamidu ka hladno predjelo 7-8dana!
moret staviti više vrsta ribe isto je odlično!


Odlično. Marinada je ludilo. Palac gore.
Više...
Jadran's Avatar 08 Ruj 2014 11:08 #9 od Jadran
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Evo jedna s proljeća. Ja je najviše volin ovako :cheer:

Hvala: Modrac
Više...
Modrac's Avatar 10 Ruj 2014 14:16 #10 od Modrac
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Prekrasno izgleda. Taman pečena kako treba :cheer: