"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Dagnje/mušule

  • pero
  • pero's Avatar Autor teme
  • Novi korisnik
  • Novi korisnik
Više...
pero's Avatar 04 Ruj 2014 18:20 - 14 Velj 2016 22:35 #1 od pero
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
jednostavan recept

selder izrezat ,luk,cesnjak i u tecu posebnu i polit vinom i malo vode i kuhat oko 20minuta, mušule oprat ako su sporke,i onda u veliku tecu slagat malo mušula pa malo zelenja pa tako dok se nenapuni teca,i neka mušule kuhaju polagano , malo zalit vinom ,posolit malo i papra po zelji. Kad se mušule pocmu otvarat,dobro protrest par puta tecu da se malo izmisa to sve i dobar vam tek !

Ovamo ih sluze sa pomfrijem,kruhom i ... po zelji.
Zadnja izmjena: 14 Velj 2016 22:35 od zeusfaber.
Hvala: zeusfaber, Modrac
Više...
Modrac's Avatar 04 Ruj 2014 18:49 #2 od Modrac
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Super, vrlo jednostavno. Ja moje spremam s malo više vina, petrusimula, mora od mušula i ubacim malo prezle i naravno maslinova uja. Čisto da dobijem više šuga da mogu iza močiti :lol: služim ih samo s kruhom :lol:
Hvala: pero