"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Pozdrav, Gost

TEMA: Dagnje/mušule

Dagnje/mušule 04 Ruj 2014 18:20 #298

  • pero
  • pero's Avatar
  • Offline
  • Novi korisnik
  • Postova: 18
  • Zahvala primljena: 13
jednostavan recept

selder izrezat ,luk,cesnjak i u tecu posebnu i polit vinom i malo vode i kuhat oko 20minuta, mušule oprat ako su sporke,i onda u veliku tecu slagat malo mušula pa malo zelenja pa tako dok se nenapuni teca,i neka mušule kuhaju polagano , malo zalit vinom ,posolit malo i papra po zelji. Kad se mušule pocmu otvarat,dobro protrest par puta tecu da se malo izmisa to sve i dobar vam tek !

Ovamo ih sluze sa pomfrijem,kruhom i ... po zelji.
Zadnja izmjena: : 14 Velj 2016 22:35 od zeusfaber.
Da bi se uključili u raspravu potrebno se registrirati
Slijedeći korisnik(ci) je rekao hvala.: zeusfaber, Modrac

Dagnje/mušule 04 Ruj 2014 18:49 #302

  • Modrac
  • Modrac's Avatar
  • Offline
  • Stalni korisnik
  • Postova: 57
  • Zahvala primljena: 7
Super, vrlo jednostavno. Ja moje spremam s malo više vina, petrusimula, mora od mušula i ubacim malo prezle i naravno maslinova uja. Čisto da dobijem više šuga da mogu iza močiti :lol: služim ih samo s kruhom :lol:
Da bi se uključili u raspravu potrebno se registrirati
Slijedeći korisnik(ci) je rekao hvala.: pero