- Zahvala primljena: 989
lignjolovac napisao:
Baćo možeš li mi reći koji su to modeli skosavica na slici?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: kaštela,4.12.2016, od 5 i 30-7 i 30
-štap yamaga blank
-rola daiwa
-upredenica gosen+fc
-skosavica yamashita
-jutros, skoro pa sa pira odma na more.bonaca, samo je kurenat bija onako srednji, dubina oko 5 metara.naijprije san ima potez, ali nerealiziran, pa kasnije sipa-25 dkg, te konačno 3 lignje-85 dkg, a najveća 35 dkg između njih
Molimo prijavite se
Sori tek danas sam pričao s frendom i objasnio mi je da se "mrkva" odnosi na mene hahah...da išao sam s onom jer nisam znao razliku baš, sad znam.Zdenko napisao: Sta to lovis sa mrkvom DTD ?
Još jedna stvar na koju nisam baš obraćao pozornost, sad ću si i kopče nabavit.Zdenko napisao: Neznam zasto kopcu ne vezes direktno na FC.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Janko napisao:
Sori tek danas sam pričao s frendom i objasnio mi je da se "mrkva" odnosi na mene hahah...da išao sam s onom jer nisam znao razliku baš, sad znam.Zdenko napisao: Sta to lovis sa mrkvom DTD ?
Još jedna stvar na koju nisam baš obraćao pozornost, sad ću si i kopče nabavit.Zdenko napisao: Neznam zasto kopcu ne vezes direktno na FC.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: kaštela, 6.12.2016, od 17-20 sati
-štap yamaga blank various 83 ml, 2,5-3,5
-rola daiwa eging special
-upredenica goden +fc
-skosavice yamashita 3,0
-dolazak na poziciju u 17 sati, neka staro-nova pozicija, drugi zabačai i lignja ide vani.kasnije još 4 komada, dubina oko 4 metra, pijesak i trava,dakle 5 liganja-90 dkg
-
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: ma da vam odgovorim, u ruci leži fantastično, kam šta je neko reka produžena ruka, možeš radit sa njkim šta očeš, a sdruge strane, nemaš baš nikakv otpor, ka da ti je srasta sa rukom, a skosavicu 3 ili3,5 isto radi i sa jednom i sa drugom, preprezadovoljan, nije ni predug, ni prekratak, rekli bi taman
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: MOŽEŠ I PREKO PLATA, JA SAM I NJIH KONTAKTIRA, I REKLI SU MI DA ĆE NAPISAT CIJENU KOJU JA HOĆU, ALI DA NEĆE ODGOVARATI U SLUČAJU DA SE ŠTAP KOJIM SLUČAJEM IZGUBI.ISTI ODGOVOR DOBIJA I SA EBAYA, VIDI I TAMO, ČAK TI JE I SHIPPING JEFTINIJI 29 $.MOŽEŠ ISTO I NA JAPAN ANGLER, MR. KAZU, DI SAN I PROŠLI ŠTAP NABAVIJA, NA ISTI NAČIN.NADAN SE DA SAM POMOGAO.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se