- Zahvala primljena: 989
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Pozdrav Kvarneru,Kvarner napisao:
marinac napisao: Poštovane kolege lignolovci i ludomorci,
Prvo bi tija da se zahvalim, Zeusu na organizaciji, te lijepim i nadasve korisnim poklonima, te svim sudionicima u ovoj lizi, na svim onim predivnim slikama i opisima, zbog kojih sam stalno "visio" na Ludom moru.To objavljivanje ulova , je nešto šta čovika zaintrigira, i veže, tako da tu povratka više nema.
Posebno mi je draga gesta od Zeusa, u kojoj će nagrade podijeliti čak sedam sudionika, jer svi, koji su sudjelovali su dali svoj veliki obol ovom predivnom natjecanju.
Sama svrha nije bila da se pokaže koje uhvatio najveći broj liganja, već, da se kroz diskusiju, koja je nekad i prelazila okvire same lige, pokaže dobri duh ove lige,a to je i prijateljstvo, i druženje, te nesebično pomaganje, po bilo kojem pitanju vezano i za sami ligu, i za sami lignjolov.
Dakle, ja kad bi mogao, ili da su takva pravila, po meni su svi sudionici, na neki način pobjednici, , i nije mi bila namjera nekog zaboraviti, ili ne zapaziti:
1.MAXBEB-ulovi, opisi, komentari, sve za deset, samo je šteta šta je rano odustao, ali se ipak nadam da ćemo se u slijedećoj lizi svi malo više potrudi, te da neće biti odustajanja
2.GODRA-uporan,nadasve dobar lignjolovac
3.LIGNOLOVAC-mlad , ali nadasve također uporan, a slike također dobre
4.FANATIK-lignjolovac, od kojeg se mnogo toga može naučiti, te nesebično davanje savjeta, kao i opreme
5.ONIRAM-ne znam šta je bolje, ulovi, ili opisi, boli glava
6.BAĆO-ne znam tog čovika, ali ovako kroz prijave, iman utisak da je duboko zaglibija , šta me oduševljava
7.KVARNER-po meni taj čovik je pun znanja, samo je šteta da nije još više imao objava
Još jednom hvala svima, te bi molija da mi se nitko ne naljuti, ako ga nisam spomenuo.
Lijepi pozdrav,
Marinac
Bravo Marinac.
Baćo zna on je i rekao, ja sam samo u početku objavljivao slike.Malo sam lijen slikati prije mi je to bio gust sad vise ne samo sam pokazao da nas ima i na Kvarneru koji se uce loviti.
A kilazu ne smijem ni spomenuti koja je ove godine ulovljena.
Volio bih da se osibno upoznamo i malo razimjenimo iskustva da jedan ribolov napravo zajedno.
Mozemo se naci recimo na pola puta Karlobag i okolica pa da napravimo izlet i druzenje.
Mozda da jos nekoga povedes sa sobom a ja bi mogai recimo Baću.
Evo prijedlog a ja sad cekam povratne informacije.
I najveca lignja koju sam ulovio ove godine a nisam je nijami objavljivao je 1,56kg.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
oniram napisao: Predlažem adminu i svim ludomorcima da se otvori liga za ribolov strijelki. Na taj bi način motivirali jedni druge da bar malo razrijedimo populaciju te ribe koja je, kao što svi znamo, prijetnja ribljem fondu. Što kažete na tu ideju?
![]()
![]()
![]()
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Ekipa, imate mail vezano za dostavu nagrada pa pogledajte i pošaljite mi potrebne podatke.
Hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao: Nema ništa...ti imaš moj mail, pa pošalji svoj, pa ti proslijedim svoju adresu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se