Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Službena tema Ludo More Lige 2017. Molio bi Vas da ovdje iznesete sve prijedloge, ideje i savjete kako bi ligu iz godine u godinu dizali na viši nivo.
Ono što ja mogu obećati je sve bolji i bolji nagradni fond, brendiranje lige, puno veća prisutnost na web-u i društvenim mrežama, live rezultati i posebnih nagrada poput Ludo More majica s obilježjima lige kao na Tour De France-u 😂
(Ovaj tekst će se popunjavati)
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vinsent_P napisao: Neka se bodovi broje po kolima tjedan/mjesec, ali da se na kraju zbrajaju bodovi od početka do kraja lige jer nemaju svi svaki tjedan vremena za otić loviti, da svi imaju jednake šanse...
Molimo prijavite se
Janko napisao:
Vinsent_P napisao: Neka se bodovi broje po kolima tjedan/mjesec, ali da se na kraju zbrajaju bodovi od početka do kraja lige jer nemaju svi svaki tjedan vremena za otić loviti, da svi imaju jednake šanse...
Eh peška je uloženo vrime, zna se da onaj s više vrimena će imat više šansi...
Molimo prijavite se
Janko napisao: Možda napraviti neku bodovnu skalu npr. one najuobičajenije lignje 100-200g da nose 1 bod a one od kile da nosu 10.
Samo bi to onda bio veliki posao zbrajanja ako se čeka kraj sezone pa bi to bilo smisleno samo ako se broji svaki tjedan/mjesec, po kolima kao što je gore navedeno...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
macchiato napisao:
Janko napisao: Možda napraviti neku bodovnu skalu npr. one najuobičajenije lignje 100-200g da nose 1 bod a one od kile da nosu 10.
Samo bi to onda bio veliki posao zbrajanja ako se čeka kraj sezone pa bi to bilo smisleno samo ako se broji svaki tjedan/mjesec, po kolima kao što je gore navedeno...
odlična ideja
do 100g - nula bodova, vraćaj nazad u more
100 - 200 g - 1 bod
200 - 300 g - 2 boda
300 - 500 g - 5 bodova
500 - 750 g - 7 bodova
750 - 1000 g - 10 bodova
1000 - 1500 g - 15 bodova
1500 na vise - 20 bodova
Molimo prijavite se
markulin napisao: Po meni je bolji dosadasnji subjektivni nacin ocjenjivanja. Smisao lige i nije ulovit cim vise liganja nego loviti i podjeliti dozivljaje i iskustva s forumskom zajednicom. Do sada su lige imale zbilja fer poredak, i tako ce vjerojatno biti i dalje. Vise se cijeni jedna lignja covjeka koji je na stakama isao na razne plaze u potrazi za lignjama nego puna kanta necijih liganja kome je more ispred nosa.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
lignjolovac napisao: Dobre ideje,ali po meni dosta komplicirano,vaganje i bodovanje po gramaži mi se baš ne sviđa. Što jednostavnije to bolje. Moje mišljenje
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
maxbeb napisao: .
Nek moderator ili mi zajedno glasanjem odlucimo jesmo li za neki min,,,bilo to 10 cm ili 100 gr, opet skala od 10 cm jedostavnije nego dokazat da je nesto 100 gr ajmo rec da jed velicina tu negdi.
.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ma naravno, to nitko nije ni dovodio u pitanje! Pa zanimljivo je vidit te male lignje kako se bacaju na skosavice veće od njih samih. Ali, lignja ne proguta skosavicu "do želudca" pa se svaka može pustiti nakon "poziranja". Problem je bio drugi, a to je da su se takve zadržavale i s tim se hvalilo. Minimalnom veličinom ograničilo bi se ono što se zadrži za sebe, a naravno, da bi se još i ekstra "bodovalo" kada se takve sitne puste!bzing napisao: Stoga, ovi se ulovi imaju bodovati kao i "konzumne veličine" s tim da moraju biti vračeni u more.
Podržimo kvalitetu a ne kvantitetu.
Molimo prijavite se