- Zahvala primljena: 1593
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
markulin napisao: Upis br.: 18
13.10.2017.
Vrijeme: 5:50-7:20
Ulov: 1 komad (275 g)
Teren: pijesak
Dubina: oko 10 m
Uvjeti: bonaca
Kurenat: zmorašnji
Oprema:
štap: OKUMA Hexana Spin, 240cm, 5-20gr
rola: KastKing MelaII 2000
upredenica: KastKing Fortis 10lb plava
predvez: 1 m Seguar Ace Hard 0.235
skosavice: Kanji Clicks Pro Spec #3.0, 04 - Orange Gold
Svaka lignja svoju priču priča. Nema lipše nego kad dođeš na poštu, kad je vako idilično, još mrak... Ma zna san da će bit nešto i jutros. Vidim korenat ka jučer, samo čak možda i malo jači i još dodatno gura skosavicu prema dnu... Skosavam, minjam. Nakon po ure-40 min...cup! Evo nešto. Dižem. Sipa. Nije loša (205 g). Hvala lipa, al ja bi radije lignju jednu. Nastavljam dalje skosavat sa narančastim Kanjijem. Oko 6:42, kako sam već dosta s Kanjijem skosava, odlučija ga ja prominit, i idem dignut, namota, kad nešto dojuri nakon skosavice. Jel brancin? Nije. Lignja je! I to dobar komad! Uf... Što sad? Što sad? Ne mogu je cimat jer je skosavica skroz uz rivu... Aaaa..ide nazad od obale. Puštam skosavicu nek tone, čim je krenula, lignja na nju... Skos! Pokušaj namatanja... Al lignja ide prema doli, a mašinica zuji... Milina! Lagano ju dižem i evo je na rivi!
Idila na putu doma:
Fala ti more!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jesi pokušao baš eging (agresivni kratki skosevi, al ne u kraju, nego dalje)... Te tvoje skosavice lignja sigurno prati od dubine, al nikako da se baci... Jesi pokušao ostavit skosavicu na dnu malo duže (pola minute)? Malo i "rovati" (vući ili sitni skokovi) po dnu ako nema nekih grota? Jesi pokuša prominit vrstu skosavica (npr. Yamashitu ako imaš DTD ili nekog jeftinog kineza ako si samo ove "dobre" tipa Yamashita, DTD...). Provaj mrkvu (onu bez olova). Provaj "panulavat" - po površini ili od dna pa prema sebi. Provaj panulavat "uz skoseve". U svakom slučaju, bar ti je zanimljivo, znaš da je tu, triba je nadmudit!tuvok1976 napisao: Markulin i meni se zadnjih par dana događa isto, dolaze za skosavicom u kraj i ne želi je taknit. Prije dvije večeri sam par minuta pokušava gori, doli, livo desno u samom kraju i lignja je cilo vrime prati ali ne želi je zagrlit. Ova tvoja se barem mašila. A objave, slike i opisi su ti vrh.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se