- Zahvala primljena: 146
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kolega svaka ti čast!markulin napisao: Upis br.: 35
8.11.2017.
Vrijeme: 6:00-7:25
Ulov: 1 komad (800 g)
Teren: pijesak
Dubina: oko 6 m
Uvjeti: dosta jaki istočnjak
Oprema:
štap: OKUMA Hexana Spin, 240cm, 5-20gr
rola: KastKing MelaII 2000
upredenica: KastKing SuperPower 15lb bijela
predvez: 1 m Seguar Ace Hard 0.235
skosavice: Kanji Clicks Pro Spec #3.0, 04 - Orange Gold
To je to. Da malo izmjenim onu pismu od Miše moga bi zapivat: Jedna al' prava, bila je samo ona...![]()
Budim se jutros, čujem kiša. A rekli su da neće. Nema veze, stavljam kabanicu i čizme i ajmo. Dolazim do mora puše dosta jako. A reklu su da neće. Nema veze, promjena plana, umjesto planirane pošte, idem livo i bacat ću di je zaklonjeno od vitra.
Odma stavljam dragog Kanjija i krećem udarnički s njim. Nešto se kači, al na pola puta ispada. Po kožici, reka bi sipa. Al nakon pola sata, već se razdanjivalo, kad je prilikom jedog skosa proklizala mašinica....Auuuuuu... Ja motam, a upredenica se izvlači! To te ja pitam! Pumpa ka blesava. A nemam naravno ni dalje lopraru. Auuuuuu... Nemoj ispast, ajde, donit ću je drugi put! Izlazi na površinu. Doooooobra! Nekako smotano ju pokušavam dignut, prvo štapom pa onda hvatanjem za upredenicu i ipak je vani!
Ide foto session.
Kad sam se naslikava, nastavljam dalje. Naravno sa Kanjijem, ko je vidija minjat!Nakon 15 min dižem jednu sipicu, prevrćem skosavicu da je pustim, a bezobraznica mi u padu na ovakav način zahvali
:
Cilo vrime je puhalo i padala je kišica i u 7:25 napuštan misto zločina. Doma, vaga pokazuje ravno 800 g.
Fala ti more!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: UPIS: 69
Kaštela,13.11.2017, od 5 -7 sati
-štap yamaga blank
-rola shimano stradicž
-upredenica unitika +fc
-skosavice yamashita
uvjeti:
-skoro pa bonac
-dubina oko 5 metara
-lagani istočni kurenat
-dno meko
ulov:
-1 lignja
-rano došao, izmjena svih skosavica do 6 sati, a onda jedna , poslije sat vrimena ništa.opet dobro.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: UPIS: 69
Kaštela,13.11.2017, od 5 -7 sati
-štap yamaga blank
-rola shimano stradicž
-upredenica unitika +fc
-skosavice yamashita
uvjeti:
-skoro pa bonac
-dubina oko 5 metara
-lagani istočni kurenat
-dno meko
ulov:
-1 lignja
-rano došao, izmjena svih skosavica do 6 sati, a onda jedna , poslije sat vrimena ništa.opet dobro.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se