Upis 14
Rijeka, 10.11.2017.
Lagana burica, taman da pušća dalje leti...
Oprema; štap Okuma egi pro K1, rola Daiwa Ninja 2500, upredenica Sufix, lovna pušća Kanji pro spec 2.5 (vjerovali ili ne, sve sam na istu digao)
Iako me cijeli dan hvatao osječaj da će me uhvatit nekakva temperatura, ipak sam se uz pomoć aspirina, limuna i sl odlučio bar na kratko posjetit poštu...
Stigao sam na poziciju oko 19:15 sati. Tamo su me čekala 4 znanca. Mislim u sebi, opet će bit gužve i opet ništa od lignji.
Zabacujem prvi put i kači se lignja....poučen iskustvima, govorim si eto...to je to za danas...
I pošto je minimalno veća od 12 cm, slikam je...
Nakon toga bacam pušću u more, i opet nešto kačim...mislio sam da je krpa kojih na toj poziciji ima kao u priči...kad ono mala lignjica...otresam ju i odmah vračam u more.
Novi zabačaj, ponovo lignja, slikam.
Zabacujem ponovo, opet lignja...ne vjerujem sam sebi...
Slika, vračam pušću u more, kad opet poteže...opet lignja, ali premala za slikanje, pa ju odmah pušćam da poraste...ali opet...5 od 5..u životu mi se to nije dogodilo, vjerovatno sam naišao na jato koje se hrani...
Nakon nekoliko zabačaja, opet lignja
...i nakon toga ništa. Bio sam na pošti još oko sat vremena, ponovo mi se je vratio onaj osječaj temperature... i odlazim doma...
Još jedna zajednička fotka...
I to bi bilo sve...🤘