- Zahvala primljena: 955
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Maxbeb, dobro kaže Marinac, otkad si bija na terenskoj nastavi krenulo te
,a lignje su na Pagu sigurno, popodne idemo po njih. Taman se dogovaramo Porfo , Vire i ja na izlet do Paga
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
maxbeb napisao: E super i svaka cast
Reka sam ja da su na Pagu
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Stigao i zadnji dio slagalice, UV lampa od 400nm i skroz je druga priča kad posvitliš skosu sa ovom ili običnom lampadinom
Sa UV svijetleći dijelovi svitle puno duže i intenzivnije.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Znas i ja jedva cekam zadnja dva dana sam nesto zauzet pa nisam isa.pepsi napisao: Nema spavanja amigo, uvik se nešto konta, taman isproba lampu, malo prisložija opremu,prominija predvez pa se možda ujutro prije posla zaputim na poštu jednu uru
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marinac napisao: ja jutros, 5.02., iako još bolestan, junačko srce nije dalo mira, a i žena, ali lignjolov je jači, jedna mala 15 dkg, hladno, tramuntana, i normalno yamashita egi 490 search 3.0
Molimo prijavite se
Fanatik napisao: Kod lose vrijeme zadnja dva dana, juce okrenulo na buru s kisom ma za popizdi
.A kako mi je oprema uvijek na sprem u autu, pa sam poso na par mjesta provat zabacit al ne moze se ni lignjat ni spinat, sve ostalo na nekoliko losih pokusaja.
Al evo jutros se primirilo, bas se spremam na teren
Molimo prijavite se