- Zahvala primljena: 41
lignjolovac napisao: 17 cm? Skosavica? Možda i uloviš koju u atlantskom ili tihom oceanu
Takvu još nisam vidio iskreno
Orada vidim da si još mlad i ja sam imam 17 godina tj. 1.8. ću napuniti,ali zato čitam sve živo imam 15-20 časopisa more i tamo se nađe puno korisnih informacija ima i po internetu također mnogo toga. Imam čak i još jedan hobi držim ptice pjevice i tako sam ja prije par godina došao na forum i pitao razno razne gluposti a iskusni tičari bi me samo isprdali. Podsječaš me na meneMoj savjet ti je da skupiš nekih 300-400kn kupiš si jedan solidan štap i mašinicu,2-3 skosavice (moj savjet je 2 narančaste i jednu po tvome izboru. Najbolje ti je da uzmeš 2.0 ) (sporije tonu) Pa kad kupiš pronađeš neku poštu ljeto je još uvijek uzmi masku,prođi pošte i ako negdje ima one trave posidonije tamo probaj jer lignja je uvijek tu negdje uz posidoniju,ako nema posidonije to ne znači da nema i lignje. Pronađi si neku poštu gdje ima lignjolovaca i jednu večer dođeš pored njih i malo ih prati usvoji njhove tehnike
Popričaš malo sa njima i tako. Ako ima negdje rasvjete koja tuče u more traži lignje na granici svjetla i mraka,jer sitna riba se skuplja na svjetlo,a lignja dolazi radi ribe i vreba u mraku.
Nadam se da sam ti barem malo pomogao,a sada ukucaj na google "lov liganja sa obale" i čitaj čitaj čitaj i čitaj. Doći će vrijeme i da češ ti nekoga učiti loviti lignje
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Iša sinoc provat uvatit lignju,lagani zapadnjak,plima i pun misec,od 8 do 10, 0 bodova,ni čut. Dogadja li se igdi išta?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
nece bas lignje kad ima puno mjeseca, probajte po danupepsi napisao: Iša sinoc provat uvatit lignju,lagani zapadnjak,plima i pun misec,od 8 do 10, 0 bodova,ni čut. Dogadja li se igdi išta?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Panula je nešto drugo, što se tiče s kraja pun misec ne valja, tako da sa temom samo daj
lignjolovac napisao: Moram i ja napisati priču samo da uhvatim malo više vremena ima puno toga.
Nadam se odličnim rezultatima jer su uvale pune gavuna i onih sitnih ribica, sad sa nestrpljenjem čekam 1.9. a do tad po jedan štap i mašinicu u tamaracom
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
lignjolovac napisao: Ja taman jučer govorim kako moram uzeti neki štap, a kad ono brat mi nosi jutros neki štap,sad me zanima jeli dobar za lignje lineaeffe 3.60m planet. Jeli on dobar za lignjolov sa obale?
Zeus mislim si uzeti nešto baš sa lignje sa kraja. Još mi fali naglavna lampa, jedan malo bolji sak (veći) i još par skosavica isključivo yozuri i onda kreće onaj dio godine koji ne mogu opisati rječima
Molimo prijavite se