- Zahvala primljena: 1012
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Dvodjelni spin štap bi bio dobar izbor, ali s obzirom na težinu skosavica ( mi ih zovemo deve), najbolja gramaža bi bila 15-35, ili 20-40 gr., i bilo bi poželjno da ne bude brze akcije.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Manta napisao: Slažem se sa lignjolovcom, ideja je dobra.
Tema sa izvještajem je svakako zanimljiva.Svaki od nas ima neke svoje favorite među skosama, svako ima drugčiji pribor pa nije loše čuti ni koju riječ o tome.
Sve mi štima samo ovaj dio o slikama mi ne paše jer imam prastari samsung i još nisam prešao na ovu tač tehnologiju sa 18 miliona boja i svim ostalim svemirskim spektalima..
Dakle ja sam za.
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Može. Otvaram temu Lignje 2015. Ko pobijedi sprema večeru a sve ostale. Lignje na sto načina
Molimo prijavite se
frkachu napisao:
zeusfaber napisao: Može. Otvaram temu Lignje 2015. Ko pobijedi sprema večeru a sve ostale. Lignje na sto načina
nisam lignjolovac i ne mogu se natjecati no želim sudjelovati u ovome (čitaj večeri)
stoga ću kuhara (pobjednika) nagraditi prigodnim poklon paketom iz web shopa www.svijetvaralica.eu
trenutno za lignjolovce imam samo malo skosavica, no uskoro stižu štapovi, podmetači i ostalo...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se