- Zahvala primljena: 88
tuvok1976 napisao: Pozdrav,
vidim da pojedini lignjolovci ovdje prikazuju svoje ulove. Pa zašto to ne objavljujete u Ludo more liga. Isprintate logo i lignje slikate s logom. Ako niste u mogućnosti printati uzmete komad papira i napišete Ludo more liga 2018 i slikate lignju s tim papirom.
Sve je lipo ZEUS objasnio u pravilima.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dodaj jos 20 Eura I kupi Shimano Stradic+14 na istom webu. Prava stvar za lignjolov.rogi napisao: Što mislite o novoj Daiwa Freams LT 2500D za lignjolov?
www.nordfishing77.at/daiwa-18-freams-lt-2500d-neu-2019-9603
Ima i izvedba u veličini 2000, ali ne znam je li ona ipak možda premala/slaba ukoliko bi s njom nakon sezone lignji krenuo u spinning na neke "jednostavnije" ribe budući da sam kompletan početnik?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
Dodaj jos 20 Eura I kupi Shimano Stradic+14 na istom webu. Prava stvar za lignjolov.rogi napisao: Što mislite o novoj Daiwa Freams LT 2500D za lignjolov?
Ima i izvedba u veličini 2000, ali ne znam je li ona ipak možda premala/slaba ukoliko bi s njom nakon sezone lignji krenuo u spinning na neke "jednostavnije" ribe budući da sam kompletan početnik?
www.nordfishing77.at/shimano-stradic-ci4-2500-fb-5352
ili bolje ovu:
www.nordfishing77.at/shimano-stradic-ci4-c-3000-hg-fb-5354
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Evo također logo isprintan..hehehee😊Katatunga napisao:
tuvok1976 napisao: Pozdrav,
vidim da pojedini lignjolovci ovdje prikazuju svoje ulove. Pa zašto to ne objavljujete u Ludo more liga. Isprintate logo i lignje slikate s logom. Ako niste u mogućnosti printati uzmete komad papira i napišete Ludo more liga 2018 i slikate lignju s tim papirom.
Sve je lipo ZEUS objasnio u pravilima.
Evo logo isprintan, spreman za današnji lignjocid
LET THE GAAAAMEEES BEGIN!
Molimo prijavite se
rogi napisao: Što mislite o novoj Daiwa Freams LT 2500D za lignjolov?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
rogi napisao: Evo na kraju ni Freams ni Stradic nego sam piknuo Shimano Nasci 2500 HG S FB za 66,- EUR (na akciji -34% na nordfishing77.at)
Plitka špula i 6,2:1 prijenos. Za lignje mislim da je savršena za tu cijenu, a za ribe ću onda ipak neku drugu rolu
Molimo prijavite se
BulMar napisao: Upis br.: 24
Na putu prema kući razmišljam što je bolje: ostati svo vrijeme na jednoj poziciji i čekati dok se lignja smiluje i dođe na tu poziciju ili češće mijenjati pozicije i tražiti gdje su lignje? Nemam odgovor na to.
Isto tako ponekad se pitam ima li smisla često mijenjati skosavice i onda kada se na jednu od njih zakači lignja, kazati ova skosavica je lovna. A, nije li se baš tada pojavila lignja na toj poziciji i zakačila bi se i na bilo koju drugu skosavicu. Nemam odgovor niti na ovo pitanje.
Možda netko ima???
Previše sam se raspisao. Tko će ovo čitati? Dosta je.
Zadovoljan sam.
Sutra je novi dan!
Molimo prijavite se
samus napisao: Pozdrav svi egerima širom jadrana, posebno EGI Teamu Grobnik, i svako dobro u novoj godini.
Lp, Sašo iz SLO
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kvačun napisao: Pozdrav ljudi, imam u planu naručivati sa stranice monster bite, kakva su vam iskustva sa Slovencima??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se