- Zahvala primljena: 954
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Kolega čestitam na 21. mistu, mislim da je to izvrstan rezultat naspram konkurencije.Katatunga napisao: Pozdrav gospodo,
UPIS BR. 4
Oprema:
Štap: Shimano Catana DX Spinning 300cm C.W 10-30g
Rola: Shimano Sahara C3000
Najlon: Neki monofil 0.20
Predvez: Neki FC japanski od 0.168
Skosavice: razne varijante DTD-a, Yamashite i Yo-Zuria
Uvjeti: idealni, s povremenim istočnim kurentom
Nakon pristojne investicije u novu opremu i nakon nekoliko dana orkanske bure nabrijan kao malo dijete dolazim na poštu i testiram novu opremu s kojom sam jako zadovoljan.
Nakon dolaska na poštu oko 13:00 (rano iz razloga održavanja tradicionalnog događanja u natjecanju lova na lignje) zabacujem i prvih pola sata ništa. Čudan mi je osjećaj nakon 3 godine promijeniti opremu pa se nadam da ta promjena nije razlog neefikasnosti.
Nakon pola sata kao da kačim lignju, ali nema otpora.. nakon par namotaja osjećam pristojnu kontru, rola zuji, ma milina. Nakon kratke borbe izvlačim respektabilnog prvijenca;
Nakon pristojne lignje slijedi dva do tri sata zabacivanja u prazno, mijenjanja skosavica i pretraživanja terena napokon skače iduća koja i nije baš za neku pohvalu ali eto.
I odmah iduće zabacivanje iduća:
Sliku ukupnog ulova nažalost nemam
Odlazak s pošte oko 18:30 poprilično zadovoljan, na prijavu ulova. Na koncu sveukupno 0.70kg i ukupno 21. mjesto od 49. posada (jedina "posada" koja je lignja hvatala s obale).
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se