"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Ludo More Škrinja s Blagom

  • zeusfaber
  • zeusfaber's Avatar Autor teme
  • Administrator
  • Administrator
  • Pozdrav svima!
Više...
zeusfaber's Avatar 02 Velj 2016 12:46 - 02 Velj 2016 12:46 #1 od zeusfaber
Ovo je molba za sponzorstvo u lutriji "Ludo More Škrinja s Blagom" koja će se održati 20.2. na Ludo More Party-u. Poslali smo je na mnogo adresa i nadamo se da ćemo prikupiti super nagrade koje će pripast najsretnijima. Nije "Nagradna igra" ali je svakako vrijedno spomena. Naravno, ako imate nekog ko bi se mogao uključiti u sponzorstvo slobodni ste proslijediti mu ovu poruku. Uz poruku ide i custom pozivnica. U prilogu možete pronaći PDF dokument sa sljedećim sadržajem...Poštovani,

Obraćamo Vam se s molbom za sponzorstvo proslave prvog rođendana projekta Ludo More.

Riječ je o web stranici koju je prije godinu dana pokrenula nekolicina prijatelja i strastvenih ljubitelja mora i ribolova kao "utočište" za sve ljubitelje mora, ribolova i nautike. Cilj nam je probuditi svijest o važnosti očuvanja ekosustava i ljepota našeg Jadrana, upoznati korisnike s inovacijama u svijetu ribolova, prenositi tradiciju ribolova naših pradjedova i načina života hrvatskog čovjeka uz more i s morem.

Stranicu možete pogledati na www.ludomore.com

Kako iz dana u dan imamo sve više članova, za sada preko 6500 na društvenim mrežama i 300 na web stranici, i kako stranica postaje jedna od najpopularnih u Hrvatskoj, započeli smo niz projekata, video uradaka, nagradnih natječaja i raznih drugih akcija vezanih za more, ribolov i nautiku.

Budući da 20. veljače 2016. slavimo prvi rođendan već vrlo uspješnog i na nacionalnom nivou popularnog web utočišta za ljubitelje mora, odlučili smo proslavu napraviti na jedan specifičan način i na “višem nivou”. Za tu prigodu pozvali smo sve građane Hrvatske koji imaju veze s morem, nautikom i ribolovom da nam se pridruže na proslavi i kontaktirali najpoznatija imena ribolovnog svijeta Europe koji su se na poziv odazvali i pridružili promociji naše stranice, kao i ovog događaja van granica EU.

Web event i Facebook event

Plakat za event u A4 formatu možete pronaći ovdje .

Kako smo zamislili proslaviti naš prvi rođendan možete pogledati na našem webu i društvenim mrežama, a da bi proslava bila što bolja i uspješnija slobodni smo Vas zamoliti za sponzorstvo koje ćemo Vam uzvratiti uslugom promocije i oglašavanja Vaše ribolovne trgovine ili web shopa na našoj web i facebook stranici.

Web | Facebook | Youtube | Google+ | Instagram
Instagram
Naime, tijekom večeri proslave rođendana održat će se i bogata lutrija pod nazivom “Ludo More Škrinja s Blagom” koju, ukoliko ste zainteresirani, možete sponzorirati s jednim ili više ribolovnih alata kao što su štapovi, role, varalice i ostali ribolovni pribor.

Napominjemo, proslava rođendana bit će snimljena i objavljena na Youtube-u i našim stranicama sa svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji jednog ovako velikog događaja.

Nadamo se da ćete prihvatiti sponzorstvo lutrije i ujedno pronaći svoj poslovni interes kroz promociju na našim stranicama. Molimo Vas da nam se što prije javite kako bismo na vrijeme organizirali Vašu promociju.

Unaprijed Vam iskreno zahvaljujemo i očekujemo da nas i Vi posjetite te zajedno s nama proslavite naš prvi rođendan.

U prilogu ćete pronaći i pozivnicu za događaj.

Veliko hvala!

Vaše Ludo More
Privitci:
Zadnja izmjena: 02 Velj 2016 12:46 od zeusfaber.

Molimo prijavite se