- Zahvala primljena: 240
Molimo prijavite se
Igor napisao: Ne znam kako je na kompu, ali na mobitelu u Chromu su avatari razvučeni.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao: Ništa, i dalje su razvučene. Pričekat ćemo sljedeći update. 😉
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
bilo napisao: Nigdje ne nađem rubriku, koja je prije bila ... "Označi forum pročitanim"!?
Imam još jedno pitanje - može li se uvest rubrika ... "Pregledaj nepročitane postove"? Mislim, da bi super došla.
Pozz
Dobra ideja. Primio na znanje. Možeš u izborniku otići na "Moje teme" ili na "Zadnje teme" i imaš sve tvoje teme/postove + zadnje postove
Napraviti ću "Označi forum pročitanim"
Hvala puno
Molimo prijavite se
Huawei Mate 20 prozeusfaber napisao:
Igor napisao: Ništa, i dalje su razvučene. Pričekat ćemo sljedeći update. 😉
Koji mobitel koristiš tako da mogu napraviti prilagodbe?
Hvala
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
rogi napisao:
PS. Pohvala za dodavanje mogućnosti embedanja fotki s Instagrama, to nije bilo u staroj verziji foruma?
Igor napisao: Što se tiče greške vidi sliku. Tvoj avatar mi se čini skroz ok, dok je Jopin razvučen.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
rogi napisao: iPhone 6s, na njemu mi je sve ok.
Što se kompa tiče na 13" Macbook Pro-u, samo mi je riknuo pred 10-ak dana ekran, odnosno 1/5 ekrana uz rub mi je crna, tako da sam prisiljen "suziti" prozor Chrome-a na nekih 1000-nešto pixela doke ne nabavim novi komp
Molimo prijavite se
bilo napisao:
zeusfaber napisao:
bilo napisao: Nigdje ne nađem rubriku, koja je prije bila ... "Označi forum pročitanim"!?
Imam još jedno pitanje - može li se uvest rubrika ... "Pregledaj nepročitane postove"? Mislim, da bi super došla.
Pozz
Dobra ideja. Primio na znanje. Možeš u izborniku otići na "Moje teme" ili na "Zadnje teme" i imaš sve tvoje teme/postove + zadnje postove
Napraviti ću "Označi forum pročitanim"
Hvala puno
Još uvjek nema rubrike "Označi forum pročitanim".
A pod rubrikom "Pregledaj nepročitane postove" mislio sam na rubriku gdje bi se prikazali SAMO nepročitani postovi iz svih tema odjednom.
Pozz
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Ne znam je li greška ali više ne mogu otvarati linkove preko Tapatalk app... Tj. Vide se kao običan tekst.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Sta bilo je i bez clanarine sportska dozvola?Ceco napisao: Linkovi za kupovinu dozvola ne rade. Pa bi trebalo ubaciti nove. Isto tako tražim temu od prošle godine neuspješno di je netko ponudio društvo koje ne traži posebne članarine. Valjda uspijem naći
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se