- Zahvala primljena: 252
edi napisao:
..istina...veci gust je na laki pribor i sistem vadit oradu a na ruku da ne pricam..👍
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
edi napisao: ...meni nema ljepse kad se luk najlona zategne pa najlon propustas da prolazi kroz prste i onda spora duga kontra rukom...kad sam vadio na ruke vecu oradu nikad je nisam izgubio a na surf stap poprilicno puta pri samom kraju...ove godine sam imao jednu vecu od 3kg na ruke ..vrh borba..naletila dok ocekivao brancina ..totalno iznanedjenje..zacudo najlon nije zarezao prste na 0.25mm..
Molimo prijavite se
...znam o cemu pricas na stapu signalizator krene prema dole...na kancanici sa barke je umjetnost ..olabavi vrh stapa prema gore... a na ruku to treba znati osjetit i duga spora kontra realizira kod mene 100%...pogledaj na face masimo viskovic koromacno stranica ribolov na moru..frajer na ruku u istri..orade ono skida tek takve..bzing napisao:
edi napisao: ...meni nema ljepse kad se luk najlona zategne pa najlon propustas da prolazi kroz prste i onda spora duga kontra rukom...kad sam vadio na ruke vecu oradu nikad je nisam izgubio a na surf stap poprilicno puta pri samom kraju...ove godine sam imao jednu vecu od 3kg na ruke ..vrh borba..naletila dok ocekivao brancina ..totalno iznanedjenje..zacudo najlon nije zarezao prste na 0.25mm..
Problem nastaje kad uzme ješku i krene prema tebi.Dakle niema zatezanja nego naglo otpuštanje.Tada je potrebno doći u poziciju zatezanja krakom štapa jer ruka je prekratka za tako nešto.Primjetim kod ofih surfera da oni reagiraju jedino na potezanhje a ne razumiju da riba nosi u svim smjerovima a ne samo od obale.
Molimo prijavite se
edi napisao:
...znam o cemu pricas na stapu signalizator krene prema dole...na kancanici sa barke je umjetnost ..olabavi vrh stapa prema gore... a na ruku to treba znati osjetit i duga spora kontra realizira kod mene 100%...pogledaj na face masimo viskovic koromacno stranica ribolov na moru..frajer na ruku u istri..orade ono skida tek takve..bzing napisao:
Problem nastaje kad uzme ješku i krene prema tebi.Dakle niema zatezanja nego naglo otpuštanje.Tada je potrebno doći u poziciju zatezanja krakom štapa jer ruka je prekratka za tako nešto.Primjetim kod ofih surfera da oni reagiraju jedino na potezanhje a ne razumiju da riba nosi u svim smjerovima a ne samo od obale.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zato postoje I drugi mamaci I filo elastico koje ih dobro spoji sa udicom I ojedno brani od malih riba.svaboold napisao: Makar opet kazem sve je to relativno
Kazem ja uhvatim i na tone orade, ali tamo di se hrane( Luka, Uzgajaliste)
Makar nema lijepse uhvatit ju na divlje. Sve to sa hranom uspijeva ali 10 tak metara od obale, Za sve jace izbacaje ispadne ti mamac, a i kruh se brzo raskvasi :/
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Imam (doduše neprovjerenu) informaciju kako su hrenovke dosta lovne. Znam ekipu koja lovi isključivo na pileći file i sir, s dosta uspjeha.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Freddy napisao: Idem u split za vikend malo kod punice. Pa bi ponjeo štapove. Što se lovi u ovo doba godine. Imam raznih vrsta štapova. Al ponjeo bi samo dva pa ako možeš da mi kažeš što da ponesem. Imam lagane feeder štapove, match štapove, bolonjeze. Štapove sa večim gramažama 150 do 250. Pa ako može neka preporuka🙂 ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Freddy napisao: Dolazim iz slavonije pa mi je svaka pomoć dobro došla. Nisam baš stručnjak za morski ribolov. Pa ako imas koju poziciju i na koji mamac ? Do sada sam samo po lukama se znao zezati sa ciplovima na plovak
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Freddy napisao: To na onaj sistem što si pisao: lagano olovo udica i iz ruke? Jedino me zanima velićina udice i koja ješka
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se