- Zahvala primljena: 3
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bilo napisao: Kako kaže Miran ... kod Porera uzea sam timer (šalje poštom na "Tisak" bilo gdje), pumpu sam uzea Rule 70l/min (čini mi se, nisam siguran), nabavio nekoliko priključaka, 7m cijevi i sve skupa montirao na jeceru od 60 litara (Igloo). Radi super!
Molimo prijavite se
Kakav nacrt? Rekao sam, to je jecera Igloo od 60l, u koju sam izbušio par rupa i montirao sve potrebno. Tu nema nikakvog nacrta ... par sati rada i to je to!Dado_pu napisao: Da li imas mozda nacrt tog bazena?
Molimo prijavite se
Mogu poslikat kada idem sledeči put na more (brodicu). Mislim, da sredinom decembra. Odgovara?Salva87 napisao:
bilo napisao: Kako kaže Miran ... kod Porera uzea sam timer (šalje poštom na "Tisak" bilo gdje), pumpu sam uzea Rule 70l/min (čini mi se, nisam siguran), nabavio nekoliko priključaka, 7m cijevi i sve skupa montirao na jeceru od 60 litara (Igloo). Radi super!
Super..moze malo vise slika dok je prazan, da se vidi kako je to sve skupa spojeno
Molimo prijavite se
Salva87 napisao: A koje pumpice imas?
Molimo prijavite se
bilo napisao:
shop.unimar.hr/product/catalog/1611000/p...uranjanje-4200lh-12v
Može i manja ... ovisi o veličini bazena.
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Imas ih dvije na sistemu iste jacine vjerovatno? Za bazen od 30 l, koja bi snaga trebala?
Molimo prijavite se
bilo napisao:
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Imas ih dvije na sistemu iste jacine vjerovatno? Za bazen od 30 l, koja bi snaga trebala?
Jedna od ovih!
shop.unimar.hr/product/catalog/1602400/p...uranjanje-1360lh-12v
Ili tip 800 u prvom linku. Možda bolje imat malo rezerve ako češ kasnije ić na veću litražu (bazen).
Molimo prijavite se
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Jedna od ovih!
Ili tip 800 u prvom linku. Možda bolje imat malo rezerve ako češ kasnije ić na veću litražu (bazen).
Hvala. Znaci imas dvije na sistemu.
Molimo prijavite se
bilo napisao:
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Zdenko napisao:
bilo napisao:
Jedna od ovih!
Hvala. Znaci imas dvije na sistemu.
Oprosti, nisam dobro pročitao tvoje pitanje u gornjem postu ... ne, ne trebaju ti dvije pumpe, samo jedna na dovodu. Ja za 60 litarski bazen imam onu od 70l/min, a za tvoj bazen od 30 l, napisao sam, da je dovoljna ona manja. Dodao sam preporuku, da uzmeš jaču pumpu za slučaj, ako češ kasnije menjat bazen sa većim!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
bilo napisao: Nadam se, da me ne zajebavaš
... slobodnim padom - rupa odvoda je niže od rupe dovoda!
Molimo prijavite se
E to je druga stvar. Ja imam odvod u kokpitu i preko njega izlazi voda. Ti ćeš morat nekako dignut bazen na visinu, da je odvod bazena iznad bande brodice. A najbolje je stavit bazen vani na krmnu platformu i siguran si i bez briga.Zdenko napisao:
bilo napisao: Nadam se, da me ne zajebavaš
... slobodnim padom - rupa odvoda je niže od rupe dovoda!
Ma ne zahebavam te. Znam da voda izlazi I da je niza od dovoda, ali gdje ona ide? Po barci. Pitam , zato jer imam pasaru, ali nemam kaljuznu pumpu na njoj da mi izbacuje vodu.
Molimo prijavite se