"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Torba za štap

  • Ahab
  • Ahab's Avatar Autor teme
  • Majstor foruma
  • Majstor foruma
Više...
Ahab's Avatar 19 Velj 2016 12:32 #1 od Ahab
Torba za štap was created by Ahab
Nedavno sam preko lokalnog trgovca naručio torbu za štap. Rekao mi je da će on torbu nabaviti a da je ja nisam obavezan kupiti.
Štap je Okuma Hexana spin 240cm, dvodijelni, od kojih svaka sekcija po tehnickim podacima i po mjerenju uživo ima 125 cm.
Naručili smo ovu torbu: LINK

Torba je dužine 125cm i po nekoj logici to bi trebalo značiti da u nju ide sekcija od 125cm. Nažalost, kad je torba došla štap u nju ne može stati bez da ga se savije. Torba je duga koji milimetar ispod 125 cm ali mjereno iz vani.
Za koliki je to štap?? Zar Balzer ne proizvodi i štapove pa nisu mogli provjeriti stane li rastavljen 240cm štap u nju??

Torbu nisam kupio a trgovac je ostao sa torbom koja je prevelika za 210 cm štap a premala za 240cm.

Torbu trebam za odlazak u ribolov skuterom. Osnovni uvjeti su da ima traku za nošenje štapa na ledjima, da je jeftina i da u nju stane moj štp s namontiranom rolom.
Molim one koji imaju iskustvo, a posebno one koji su u prilici isprobati kombinaciju štapa i torbe da mi pomognu. 200kn bi bila neka gornja granica da ne bi jaje ispalo skuplje od tave.

Trenutno gledam: http://kapitalac.com/spinn/torbe-kutije/specitec-torba-za-stap-single-jacket.html ali bojim se da se ne ponovi greska s dimenzijama.

smoto

Molimo prijavite se

Više...
Fanatik's Avatar 19 Velj 2016 20:20 #2 od Fanatik
Replied by Fanatik on topic Torba za štap
Stvarno blesava situacija, sreca pa si mogo vratit, odnosno odustat bez problema.A steta, cini se lijepa torba a bas jeftina, 125 kn je sitnica za dobru torbu.

...orlovi rano lete a kasno sliječu....

Molimo prijavite se

  • Ahab
  • Ahab's Avatar Autor teme
  • Majstor foruma
  • Majstor foruma
Više...
Ahab's Avatar 19 Velj 2016 21:40 #3 od Ahab
Replied by Ahab on topic Torba za štap
Torba je fantastična za cijenu. Kad sam je uzeo u ruke oduševio sam se. Nažalost oduševljenje nije dugo trajalo.

smoto
Hvala: Fanatik

Molimo prijavite se