"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Palamide na panulu

Više...
ja_osobno's Avatar 23 Srp 2017 16:25 #21 od ja_osobno
Replied by ja_osobno on topic Palamide na panulu
A nije carpaccio, veća u tavu sa krompirima, a manja na fete pofrigana i u šug od pomidora.

Ćo, je ča? :D
Hvala: zeusfaber

Molimo prijavite se

Više...
zeusfaber's Avatar 23 Srp 2017 16:38 #22 od zeusfaber
Replied by zeusfaber on topic Palamide na panulu

ja_osobno napisao: A nije carpaccio, veća u tavu sa krompirima, a manja na fete pofrigana i u šug od pomidora.


Nisam je nikad provao s pomadorama? Vidio sam još negdje da ih tako pripremaju. Kako bude?

Molimo prijavite se

Više...
ja_osobno's Avatar 23 Srp 2017 17:19 #23 od ja_osobno
Replied by ja_osobno on topic Palamide na panulu

zeusfaber napisao:

ja_osobno napisao: A nije carpaccio, veća u tavu sa krompirima, a manja na fete pofrigana i u šug od pomidora.


Nisam je nikad provao s pomadorama? Vidio sam još negdje da ih tako pripremaju. Kako bude?


meni je to odlično, za svu plavu ribu, i rumbaci i palamide i plavice i luci ( to san probal

Ribu pofrigat, al ne do kraja (bez brašna) , u veću padelu stavit to ulje od friganja i poslagat ribu.

U posudi zamiješat zdrobljeni češnjak i usitnjeni pelati, te to posolit i popaprit i onda stim zalit ribu i na pomalo neka prokuha.

Meni uz to ide riža inbjanko sa tin šugon.

Kome se da zaj.....t, ribu nakon friganja očistit od kostiju, e onda je to milina koju moreš jest i žlicun B)

Ćo, je ča? :D

Molimo prijavite se

Više...
degliorsi's Avatar 21 Kol 2017 02:06 #24 od degliorsi
Replied by degliorsi on topic Palamide na panulu
ja slicno spravljam, samo u spaheru ....cuo sam da neki to zovu "plava riba na spanjolski''
poprigas plavu ribu (ja inace samo sa polandom to cinim) ali je prvo prekinem uzduz popola /2 fileta da dobijem, nakon sto je malo poprigam samo da promijeni boju stavim je u spaher na 200 na cca 20min sa patatama na tanke fete, pomadorama, cesnom... I malo vina da bude socna, mora plivat - ko sto si reko kome se da zaj.. :)

Non bene pro toto libertas venditur auro

Molimo prijavite se