"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Ja sam skroz ispao iz igre za spin.
Prebacio sam se na LRF i Jigging u potpunosti.
Jednostavno nemam vremena za pošteni spin odraditi uopće.
Posao,kupanje pa na kupanje ponesem štapove za jigging i jiggam malo.
A LRF mogu sa svakog mulića i doslovno bilo gdje i bilo kada prakticirati i što mi je najbolje od svega skoro uvijek bude zabavno bude stvarno svega na LRF od oradi,malih kijerni,streli,širuna,ušata....
Tijekom ljeta uvijek uhvatim cca 1h za LRF i štap je uvijek u autu.
A znam Ceco, već sam bio sklopio narudžbu i pogledam onda izračun dostave i kad sam vidio 22 eura odustao.
A kod mene slična situacija, u zadnje vrijeme forsiram samo jigging ali volio bi se opremiti malo varalicama da mogu pokušati razne tehnike ako ne ide nista na jigg.
Evo žestoko dobar izbor varalica sa navedenom besplatnom dostavom (nisam provjerio ali hoću).
Ovdje su svi noviteti i najveći izbor svih jakih igrača u industriji a posebno obratiti pozpr na Little Jack jer je u zadnje vrijeme počesto u igri za strijelke.
Otiđite na "Brands" pa vidite koja ekipa proizvođača se vrti.Ako sam dobro upratio, imaju UK stock pa bi trebalo biti dostupno u EU (do Brexita?).
lure-japan.com/
Dobro ima li koja dobra dusa da podjeli neku postu po gradu dje ima ovrata. Ovo dole ispod mosta na bulentinu je postalo frustrirajuce. U zadnja 4 ribanja ja i kolega jednu ovratu uhitili. :-/
a evo cujem i ja da ih vade pa nikako poci...
jesi li probao tamo kraj samostana u rozatu sa rive one? znam da tamo hvataju a par puta sam isto vidio da su dobro uhvatili