- Zahvala primljena: 82
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Ciple lovim "a volo". Bez olova i plovka. Zimi ih ne lovim nego ljeti i najbolje u ranu jesen.
Najlon 0,18 - mini žogulin - predvez flourocarbon 0,15 i sitna udica (po Owneru velicina 6).
Od jeske najbolje mi se pokazalo meso i utroba srdela ali tu stvarno treba imati ruku jer je sve u jednom dodiru ako i uspijes da jeska ostane na udici nakon zabacaja. Zato je srdelu dobro par dana uvaliti u sol pa joj meso bude malo tvrdje.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
fisherman napisao: Sad bi u kraj tribali pocet veliki putnici od po kila pa do 2,samo ne znam bili bih ga mogao izvuc sa yo zurijevim najlonom 0,18 da li netko ima iskustva sa preko kilasima na tako tanki najlon
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
fisherman napisao: Sad su butargani ciplji putnici, ne bojim se da ce mi pregrist zato sto nema zube al je lud uglavu i da kontru ka ludak tako da neznam da li bi izdrza 0,18
Alaskan" napisao: Ja sam nekidan ulovio prvog cipla. Generalno me kao riba ne zanima ali su u mrijestu formirali ogromnu kuglu ispred mene. Samo sam prebacio varalicu preko njih i potkačio ih
Moram priznati da nisam očekivao da su toliko ratoborni!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Fanatik napisao: Evo dole i jedan mali smudut na kruh, bio bi ga i pustio al nisam ni obado nego tek ka sam iso ca
Molimo prijavite se
fisherman napisao: Fanatik mozes li molim te slikati tvoj sistem s plovkom za ciple jer ja stavim tocnu gramazu olova kolko pise i na plovku i uvijek mi lezi plovak na boku
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se