- Zahvala primljena: 5
B_ napisao: Sinoc sam opet bio sat vremena pred sumrak i prvi put sam vidio cijelo jato od vise od 10-tak komada kako prati varalicu.
Ali nazalost nije bilo griza,
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Zaboravih pitati, u koliko sati su primile...jel hoce i tokom dana ili samo ujutro ili navecer...u sumrak ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Eto vidis..meni nikad nije htijela udariti preko dana...imao sam ulove iskljucovo u jutro izmedju pola 6 pa najkasnije do jedno pola 9 i recimo od sumraka ili nekih sat vremena pred sumrak pa nadalje najkasnije do 22.30h...poslje toga mir do ujutro...
Ovo se odnosi na ljetni period...vjerojatno i zvog turisticke sezone iako se tamo nitko ne kupa ali vrag ce ga znati...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Ja sam skuzio isto da kruze oko odredjenog terene i svako odredjeno se pojave tamo gdje sam ja. Ali recimo da kad jednu izvucem vanka, druga je spremna za 10-15 min. Rijetko kad prije. Kao da se povuku. Kad god sam ih vadio uvijek bi uz nju isle jedna do dvije. Pratile bi ju i nakon toga samo nestanu kad ovu izvadim.
Ispadne kao da ova radi posljednju ispovijed i oporuku.![]()
![]()
Molimo prijavite se
AnalPheasant napisao: Jedino treba biti spreman sa sajlicom kada su tako velika jata u igri. Meni su zubate prosle godine novu novcatu Yamashita Maria Blues Code varalicu pojele u prvom zabacaju. Dakle nisu se bacile na varalicu nego na FG cvor FBa i upredenice koji ih je ocito vise nervirao...
Idem na njih spreman ove godine. KNOT 2 KINKY u kutijicu s opremom i jos da nabavim par Duo Tide Minnowa 200 i rokanje. Top Wateri im trenutno nisu interesantni, treba sacekati 4.mjesec za prave "površinske" nalete adrenalina.
Molimo prijavite se