- Zahvala primljena: 0
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jel moguće to da nema preko 10kg nova saragosa. Ja sam svoju 6000 testirao sa 7kg i cura nije mogla više povući vagu. A imam još podosta za stisnuti kočnicu. Tj da se stisnuti sa se rukom neda uopće ni okrenuti špula. Ja sam bio uvjeren da 6000 ima preko 10kg kočnice po tome😕mase1980 napisao: Puno toga oni (proizvođači) kažu pa bude šta bude, ja sam sretniji kad dobijem review od nekog ko je koristio proizvod, i za novu saragosu sw-a 14000 kažu da ima 15kg max drag pa je ne možeš stisnuti preko 10kg, probano
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Zato se mašinice servisiraju nakon svake ozbiljne ribe.Dizajn napisao: Neću se puno miješati u bajke o Shimanu ali na you tubu Stellu zovu rola od jedne velike ribe. ( drugu veliku teško doživi).
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
Zato se mašinice servisiraju nakon svake ozbiljne ribe.Dizajn napisao: Neću se puno miješati u bajke o Shimanu ali na you tubu Stellu zovu rola od jedne velike ribe. ( drugu veliku teško doživi).
Pogotovo spin mašinice.
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: ......... Ako želi ozbiljnije ciljati tune jedina opcija su multiplikakotor role koje su za to i pravljenje bez puno popratnih dijelova.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
Iskreno obe su jednake kad se dogode ovakve ribe. Nekad možeš proći bez problema ali u 90% slučajeva trebaš servis nakon takve ribe. Ista stvar kao zamjena guma na automobilu.
Ali reći da je Stella, Saltiga, Twin Power ili Catalina/CERTATE SW smeće nakon jedne ribe nema smisla jer bolje u spin varijanti ne postoji.
Uvijek ima lošeg rukovanja koje bi magarcu rep iz čupali.
Na kraju se svodi da je drag od 15kg sasvim dovoljan za ribe oko 60 kg ako imaš teren kako spada i znaš što radiš.
Kad se dogodi riba oko 100kg sa obale i to još na terenu koji njoj paše svi izgledi su na njoj a mi se možemo moliti čudu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se