- Zahvala primljena: 367
sandland napisao: Neki zaključci s današnje bonace:
wind knotove sam gotovo skroz eliminirao. Danas tokom cijelog ribanja bio samo jedan. Poanta je da ne smijem prejako zabacivati. To mi stalno uzrokuje probleme, a želim čim dalje zabaciti - naravno.
Prilikom jednog zabačaja nekog 20g jiga sam išao dosta jako zabaciti i uopće ne kužim kako se to desilo, ali upredenica se zakačila za onaj dio koji spaja štap i vodilicu i cap - upredenica pukla i ciaos jig.
Što se desilo? Zašto? Kako? Jel moguće da je cijeli problem u štapu?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
sandland napisao: Nisam, još testiram! Danas je bilo odlično. Kao da se upredenica "priviknula" na rolu i sve radi super.
Jedino je falila riba danas))
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ako ima smisla spinnat po noći, zašto ne bi bilo jiggat?sandland napisao: Možda glupo pitanje, ali ima li ikakvog smisla probati jiggati po noći?
Molimo prijavite se
Ja jigam obavezno po noći.sandland napisao: Možda glupo pitanje, ali ima li ikakvog smisla probati jiggati po noći?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
sandland napisao: Mali update što se tiče upredenice i wind knotova.
Potpuno su eliminirani. Ne mogu to objasniti nikako, ali ih više nema..
Idući put kad budem stavljao upredenicu na rolu ću ju ostavit da se namače u vodi pola sata prije. Imam osjećaj da je najviše zbog toga, a naravno i zbog onog podloška koji sma maknuo.
Ne znam što bi drugo moglo biti, ali hvala još jednom svima na savjetima!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Nije je potrebni namakakti duže.sandland napisao: Mali update što se tiče upredenice i wind knotova.
Potpuno su eliminirani. Ne mogu to objasniti nikako, ali ih više nema..
Idući put kad budem stavljao upredenicu na rolu ću ju ostavit da se namače u vodi pola sata prije. Imam osjećaj da je najviše zbog toga, a naravno i zbog onog podloška koji sma maknuo.
Ne znam što bi drugo moglo biti, ali hvala još jednom svima na savjetima!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
sandland napisao: Ja skidam trokuke iz dva razloga:
1. kada ga puštam na dno, veće su šanse da će mi se zakačiti jig
2. kada jiggam stalno mi se trokuka (ili stražnja assistica) petljaju za prednje udice ili za FC.
I dalje ne znam kako riješiti problem pod 2
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se