- Zahvala primljena: 216
Molimo prijavite se
I jedno i drugo ti je Patchinko.Kun napisao: Treba mi neka neutralna varalica, po mogucnosti povrsinac do 15 grama da je dobra za usate. usata, ukljata, kako god. I preporucite mi neku varalicu koja je neophodna a da je povrsinac za vecinu ribe.
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Potpisujem sve što je B napisao, plus jedan frend ima plaćenu verziju pa mi on pogleda za dane unaprijed ako mi kad treba.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Ma normalno hahahahl_demi napisao:
marko87 napisao: Potpisujem sve što je B napisao, plus jedan frend ima plaćenu verziju pa mi on pogleda za dane unaprijed ako mi kad treba.
Meni to sve skupa nema smisla, jer kad zelim ici na ribanje idem na ribanje, kad ne mogu ne mogu. Nista sto mi aplikacija kaze nece promjeniti ovo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Apsolutno se slažem sa tobom ali ipak kada imam priliku planirati dan za ribolov ipak volim da znam kada će biti plima, smjer i jačina vjetra.. A kad iskrene neplanski slobodan dan znao sam se iz Ljubuskog zaputiti prema moru 40km dok pada kiša u nadi da na moru ne pada i tada me ništa drugo ne zanima nego samo da sam na ribanju.hl_demi napisao:
Meni to sve skupa nema smisla, jer kad zelim ici na ribanje idem na ribanje, kad ne mogu ne mogu. Nista sto mi aplikacija kaze nece promjeniti ovo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Stormsea napisao: Da li su palamide altivnije ljeti ili zimi? Planiram ici u ribolov pa me zanima takiđer i je li bolje u ovo doba loviti na shore jigging ili da bacam površinca? Što mislite
Poslano sa mog SM-G780F koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vukman napisao: Pozdrav ekipa,
trebala bi mi pomoć oko vezivanja jiga!
Kupio sam jig (SG slimm jig minnow) koji na glavi ima split ring, a na njemu je solid ring s dvije assist udice.
Moje pitanje je...gdje ja vežem čvor FC:
1. na postojeći solid ring koji ima dva assista
2. na postojeći split ring
3. na posebni solid ring i onda njega zakačim na split (kako bi mogao lakše mijenjati jigove)
4. ostalo
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Vukman napisao: Ako sam te dobro razumio....
1. FC vežeš na poseban solid
2. taj solid zakačiš na split
3. split ide na jig
gdje kačiš solid od assist udica?
na split?
Molimo prijavite se