- Zahvala primljena: 0
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Stormsea napisao: Aa lipo je to za čut😆😃...
Sad imam neku nadu da će se nešto uhvatiti jer dosada nisam nikada ništa uhvatio na jig i ovo mi je prvi put da cu koristiti needle ... + CIJENA JE ZAISTA PRISTUPAČNA šta isto igra jako veliku ulogu tako da ne trebam plakat ako slučajno ostanem bez njega hahah
Bude li šta ide odma slika ovde hahaha..
Molimo prijavite se
Jeste probali mozda sa izradom vlastitih assist udica.. Inače ove gotove dosta su skupe,ali su i jako oštre pa šta mislite koje bi bile dobre ovako za vlastitu izradu... Bi li mogli uzet običnu udicu npr. Sasame 1 i stavit je tako na jig..sandland napisao:
Stormsea napisao: Aa lipo je to za čut😆😃...
Sad imam neku nadu da će se nešto uhvatiti jer dosada nisam nikada ništa uhvatio na jig i ovo mi je prvi put da cu koristiti needle ... + CIJENA JE ZAISTA PRISTUPAČNA šta isto igra jako veliku ulogu tako da ne trebam plakat ako slučajno ostanem bez njega hahah
Bude li šta ide odma slika ovde hahaha..
Da, on nije, ali assist udice su prokleto skupe
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Pogledaj malo u temama vezanim za ulove pa ćeš vidjeti da su jako lovni. Mojih usudim se reći 90% ulova je na needle jig i to baš roza boja. Ispočetka ih jesam forsirao pa nije bilo čudo al u zadnje vrijeme dajem svim jigovima podjednaku minutažu i on se opet najbolje iskazao.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Ma jigovi su ludilo (bar san ja tako vidia po internetu sta ljudi sve love na njih), ja ih narucia priko ribolovnipribor.hr isto nesti jeftino..nadajmo se dobron ulovu 😄😃Waterfall napisao:
marko87 napisao: Pogledaj malo u temama vezanim za ulove pa ćeš vidjeti da su jako lovni. Mojih usudim se reći 90% ulova je na needle jig i to baš roza boja. Ispočetka ih jesam forsirao pa nije bilo čudo al u zadnje vrijeme dajem svim jigovima podjednaku minutažu i on se opet najbolje iskazao.
Posle ovog posta sam ih narucio 4 komada iz Kapitalca. Ne lovim u dubinama vecim od 20 metara (za sad) pa sam ih uzeo u velicini 40 i 60gr
U ponedeljak ocekujem da mi stignu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao:
Druga stvar a ja tu još nemam takvo iskustvo al čitajući tu na forumu starija ekipa je pisala da će se plava riba baciti na sve što naiđe u blizini nje a meni su većinom ulovi na njega plava riba. Ja ću reć to je to tek kad zubataca na njega dignem kao plave ribe.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Eeee to je jedna od stvari što smo se ja i Darko pitali uvijek. I na jednome od 2-3 zadnja videa čitajući komentare netko ga upita jel prođu sa sonarom prije nego krenu sa ribanjem a on kao ne ne rade oni to.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ima slicnih terena doli po Konavlima i u tom podrucju gdje dubina pada na 40 -50 m niti 10 m od kraja ali je tesko doci do njih s autom (osim ako ne planirate pjesacit 3-4 km po makadamu hahH)..marko87 napisao: Pa to je po meni odlična stvar tko ima barku i može tako istraživati. Mi koji smo osuđeni samo na obalu nemamo tu priliku pa često bacamo u prazno ili kao što kažeš ako ima prepreka u moru gubimo varalice i jigove.
Nažalost nisam bio u Grčkoj ali pratim većinu Grka na YT i vidim da su tereni o kojima ja mogu samo sanjati. Ja recimo na Pelješcu imam možda dva mjesta koja se mogu uporediti sa njihovim terenima.
Molimo prijavite se