- Zahvala primljena: 27
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Ne znam više kako započeti priču 😂😂
Zbogom malice.
Prije nekih evo pola sata taman kontam idem prebaciti na malicea i baciti još par puta i idem malo gornji sloj prwteazivati. Puštao ga samo 5-6sek da tone i nakon par zabacivanja opet ista priča. Kao da sam trajekt zakačio, samo ovaj puta mi nije dala šansu uopće. Nakon nekih možda 2min ostao bez 200m upredenice, malicea i kad pukao najlon što podmotao padnem nazad i nagazim i slomim kuku što nedavno kupio.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Obavezno rastavi špulu prvom prilikom i posloži drag.marko87 napisao: Ludilo nego šta, ovaj put je baš bio vlak što kažeš. Pokušavao izmjeriti kočnicu al ovaj najlom puca na oko 5kg. Al sigurno je negdje oko 7kg jer je bila namještena na 4 na početku.
Jedva rukom spulu okrećem a ona za manje od dvi min sve izvukla.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marko87 napisao: Žalim samo što nemam ovo snimljeno😕
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
B_ napisao: Gledao sam jednom video gdje onaj Ivan Radovac cijelom tezinom vuce svog Zenaqa u borbi s tunom ocito bez ikakvog straha od pucanja...
Molimo prijavite se
memeto napisao: Ovo pričate o DUO malice? Ili neki drugi je u pitanju?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Molimo prijavite se
marko87 napisao: i kad pukao najlon što podmotao padnem nazad i nagazim i slomim kuku što nedavno kupio.
Molimo prijavite se
hl_demi napisao:
B_ napisao: Gledao sam jednom video gdje onaj Ivan Radovac cijelom tezinom vuce svog Zenaqa u borbi s tunom ocito bez ikakvog straha od pucanja...
Sto znaci cijelom tezinom ?
Ja ti garantiram da Zenaq može puknut. I to opce nije problem, samo trebas naci dovoljno veliku tunu i preforsirat sistem. Ako ne vjerujes pogledaj ovdje.
Od 18 minuta na dalje.
Molimo prijavite se
BlackMarlin napisao:
hl_demi napisao:
Sto znaci cijelom tezinom ?
Ja ti garantiram da Zenaq može puknut. I to opce nije problem, samo trebas naci dovoljno veliku tunu i preforsirat sistem. Ako ne vjerujes pogledaj ovdje.
Od 18 minuta na dalje.
Ovo ovdje nije prikaz koliko je štap dobar ili loš nego prikaz nikakve tehnike zbog vjerojatno prevelikog umora ribolovca.
Tuna je vertikalno pod brodom a lik usadio štap na 12 sati nekoliko puta samo na toj snimci. Samo štap od prokroma ne bi puknuo pod tim opterećenjem, to nema veze sa zenaqom ni ikojim drugim brendom. Lik nije htio popustiti kad je trebao.
Sve ima svoje granice. I sam eFishent je napisao u komentarima da je lik izvukao nekoliko tuna u 2 dana s tom opremom i da je bio premoren pa je na silu htio izvući tunu da zavrsi borbu.
Ivan R. lovi uglavnom s obale, ovo je bilo s plovila. U ribolovu s plovila ćeš puno lakše slomiti štap ako ne paziš jer ti se riba lako zavuče vertikalno ispod ili čak povuče na drugu stranu plovila. Tako su vjerojatno mnogi skupi i jeftini štapovi fasovali.
Accura 100HH će tunu od 50kg zaustaviti u mjestu. Za 15min je bila gotova. GoPro ne laže. Gdje, tko i što je nebitno. To se ne priča😁 Kočnica na roli do kraja, upri se na stijenu i pomoli se 😅😅
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se