- Zahvala primljena: 369
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Tisch napisao: koristi direktan link onaj koji završava .jpg i umetni ga između tagova[/quote] Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL ;)[IMG] tagova
Molimo prijavite se
dzingo napisao: Nisam siguran na što misliš, možda ovo...balans?
free photo hosting![]()
Molimo prijavite se
Moderator napisao:
Tisch napisao: koristi direktan link onaj koji završava .jpg i umetni ga između tagova[/quote] Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL ;)[/quote] Odlično, shvatio ;) . Hvala lijepa.[IMG] tagova
Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: E bas to sam mislio...uf....odlicno ti pase ova ralo. Ja sam planirao upariti Daiwa BG 2016 velicinu 4500 koja je nesto malo laksa od Cedrosa. Ja si planiram napraviti balans tocno na rukohvatu role. Imam olovne treke samoljepljive sa jedne strane pa fino malo namotam dolje na dnu stapa i samo preljepim izoliorkom i to je to. Savrsen balans moja ledja.
Hvala ti jos jednom !
Molimo prijavite se
dzingo napisao:
Moderator napisao:
Tisch napisao: koristi direktan link onaj koji završava .jpg i umetni ga između tagova[/quote] Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL ;)[/quote] Odlično, shvatio ;) . Hvala lijepa.[/quote] Nisam ja shvatio...koja je ikonica za dodavanje slika, pa ako može malo opširnija pomoć...ako pomaže i ako ima veze, koristim se iskljućivo mobitelom... unaprijed hvala... :oops:[IMG] tagova
Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL
Odlično, shvatio. Hvala lijepa.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Baco68 ajde molim te ako ti nije problem da mi izmjeris ovu duzinu. Treba mi radi usporedbe. Hvala ti
!
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ikonica?Baćo68 napisao:
dzingo napisao:
Moderator napisao:
Tisch napisao: koristi direktan link onaj koji završava .jpg i umetni ga između tagova[/quote] Upravo tako. Kopiraj direktni link i klikni u izborniku poviše na ikonicu za dodavanje slika i copy-paste u polje URL ;)[/quote] Odlično, shvatio ;) . Hvala lijepa.[/quote] Nisam ja shvatio...koja je ikonica za dodavanje slika, pa ako može malo opširnija pomoć...ako pomaže i ako ima veze, koristim se iskljućivo mobitelom... unaprijed hvala... :oops:[/quote] Ikonica? :oops:[IMG] tagova
Odlično, shvatio. Hvala lijepa.
Nisam ja shvatio...koja je ikonica za dodavanje slika, pa ako može malo opširnija pomoć...ako pomaže i ako ima veze, koristim se iskljućivo mobitelom... unaprijed hvala...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: @Baco68
ja ti samo kopiram ovaj link. Kliknem na onu ikonu zaokruzeno zelenom i pastam u forum i to je to. Evo i slike...
Ja slike obicno uploadam na ovoj stranici i namjestim da odmah smanji rezoluciju na 800x600 i jos ispod odaberem "No Expiration" i to je to ...
Ajd sad odmah izjiggaj jednog zubu i stavi sliku da vidimo jesi savladao gradivo
![]()
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se