- Zahvala primljena: 324
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Pa po recenzijama vele da mu najbolje pašu jigovi do 60-70gr.ja inače ciljam na onaj kamenjar u Vrsima i Ražanjac,to mi je lani Porfo pričao da moramo tam otiči,isto su stijene i jako je duboku.A i u planu mi je otiči u prolječe na Lošinj,ispod hotela Aurora su fenomenalni tereni i ribe sigurno ima pa je bolje imat malo jači štap nego da je mrvicu preslaboki270 napisao: Mozda malo prejak stap do 150gr? Jedino ako ces do Cavtata ili na neki dalji otok pa tamo bacat teze varalice di je duboko more...
Molimo prijavite se
zoki1 napisao:
Pa po recenzijama vele da mu najbolje pašu jigovi do 60-70gr.ja inače ciljam na onaj kamenjar u Vrsima i Ražanjac,to mi je lani Porfo pričao da moramo tam otiči,isto su stijene i jako je duboku.A i u planu mi je otiči u prolječe na Lošinj,ispod hotela Aurora su fenomenalni tereni i ribe sigurno ima pa je bolje imat malo jači štap nego da je mrvicu preslaboki270 napisao: Mozda malo prejak stap do 150gr? Jedino ako ces do Cavtata ili na neki dalji otok pa tamo bacat teze varalice di je duboko more...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dzingo napisao: Zeus, jeli stigla SJ oprema?
Molimo prijavite se
zoki1 napisao: Pošto ste me sad napalili na SJ ,u fazi sam nabavke ovog ljepotana, Xzoga rod Mastery MA-S100H2,vaša cijenjena mišljenja o istom.Za rolu sam mislio uzet:
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3268
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3674 (a i ova mi se mota po glavi)
www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=3233
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao: Shimano Stradic Ci4+ 4000 XG FB
Snašao sam se. Privremeno sam s Plavom Romansom upario RAW II 55 na kojeg sam namotao Daiwu Tournament EVO 0.20mm, a za Stradic-a naručujem novu upredenicu i zasad ću ga koristiti na Octani 10-40g. Tako da imam i 10-40g i 20-60g kombinaciju.
Stižu i Jigpare, FC, kopčice i ostalo
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Odaberi što želiš ali ja bi ti još jednom preporučio da zaobiđeš hart role, čitao sam negdje nemogu se točno sjetiti neki engleski forum (nemogu naći taj forum opetzoki1 napisao: Inače ove Hart role nisu nimalo nekvalitetne,dapače ja sam se iznenadio kad sam ih primio u ruke,ne tresu se(dobro su izbalansirane),kompletne su od metala,i čovijek mi rekao da bez brige mogu podnjet jigove do 80gr,a meni je to plafon,ustvari najčešči budu od 30-60gr,tako da bi te role trebale biti i više nego dovoljne.
A meni su cijenovno prihvatljive
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Mladen Miletić napisao: Sve ovisi o tome kako radiš. Ako varalicu animiraš sa štapom rola će duže trajat. Ako varalicu animiraš rusko tehnikom (rolom) onda trebaš tenk Van Staal role
Molimo prijavite se