- Zahvala primljena: 273
Molimo prijavite se
Jurej napisao: Ja sam danas kupio savage gear salt ccs 290cm -60g
Stap ima 171g i izgleda super...
Tamo gdje ga drzis rukom nema nikakvog korka ili evo pjene. Prst ti je direktno na stapu tako da se sve osjeti...
Jos trebam nabavit neko rolo i sljedeci vikend idem testirat na Murter.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Taj Vidalis se isto prodao za brdo karamela. Dosadan je više s toliko reklama. Kad vidim njegov post ili objavu na facebooku odmah preskačem. Naporan je.BlackMarlin napisao: Ne mogu dočekati 10. mjesec. Od kada su uzeli Markosa u tim, viđamo sve bolje i bolje proizvode.
Uopće me ne bi čudilo da za 2god postanu benchmark na Mediteranu.
Molimo prijavite se
Igor napisao:
Taj Vidalis se isto prodao za brdo karamela. Dosadan je više s toliko reklama. Kad vidim njegov post ili objavu na facebooku odmah preskačem. Naporan je.BlackMarlin napisao: Ne mogu dočekati 10. mjesec. Od kada su uzeli Markosa u tim, viđamo sve bolje i bolje proizvode.
Uopće me ne bi čudilo da za 2god postanu benchmark na Mediteranu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Nova serija navodno ima što su radili sa Vidalisom. Btw imaš Kinesku kopiju od HuntHouse koja ima istu ili kako neki vele bolju kvalitetu i košta duplo manje
HRK 26.38 41%OFF | Hunthouse Sandeel minnow lures 143mm 173mm 208mm savage gear jerk minnow long casting minnow floating slim lure pesca jerkbaits
s.click.aliexpress.com/e/nz7r67pq
Tako ako gubiš varalice ovo he opcija dok ne stigne nova poboljšana verzija.
Druga verzija je da ideš na DUO TMS ili Daiwa SP minow koje su najsličnije Savage Gear Sandeel
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se