- Zahvala primljena: 3
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
anton napisao: Hvala...nisam vidio ni čuo da je neko ovdje na mojim terenima uhvatio palamidu luca ili tako nesto ... vjerojatno su zastupljeniji na jugu iako ju je davno nono uhvatio na panulu... tereni na kojima cu je trazit obiluju šurima tako da mislim da bi se i ona tu mogla pojavit... slike pozicije saljem za vikend
Lijep pozdrav!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
anton napisao: Znaci kad se pojave bilo bi ih nabolje pokusati lovit popperima ili opcenito svim top water varalicama? Mislim da bi one puno bolje odradile posao nego metalni jiggovi ili mozda grijesim?
Molimo prijavite se
anton napisao: Znaci kad se pojave bilo bi ih nabolje pokusati lovit popperima ili opcenito svim top water varalicama? Mislim da bi one puno bolje odradile posao nego metalni jiggovi ili mozda grijesim?
B_ napisao: E to i jest najveći izazov spinerima, prepoznati koji tip i boju varalice koristiti u datim uvjetima, a to vjerovatno ovisi o mikrolokaciji tako da za istu ribu u različitim područjima vrijede drugačija pravila. Tako da treba pokušavati svime i svačim dok ne skužiš što radi. Uvijek sa sobom nositi više različitih vrsta varailica i pokušavati dok ne urodi plodom
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
susnjar napisao: Bravo!
Ulovljeno s obale na metalni jig s Assist hook udicama?
Molimo prijavite se
dxdandy napisao: Molo Longo ?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se