- Zahvala primljena: 255
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Paragon napisao: bzing dali je penn 2000 isti kao shimano 2000 ili je
penn 2000 kao shimano 3000. To me najvise zanima.
Koja je namjena pennu kod tebe?
Nije čak ni toliko bit kapaciteta role koliko je npr jačina kočnice.
Na Ceymarima 30 i 10 imam po 150 metara upredenice hahaha
Na mom terenu se motaju i strijelke i palamide lucevi i opcenito je teren jako tezak pogotovo zadnja dionica izvlacenja ribe gdje sam i izgubio ribu sa 2-7 stapom i ceymarom 10. potegla je silovito bas onda kad je trebala izici na povrsinu a ispod same povrsine nemas nego pola metra dubine stijena a u more ne mozes uci jer si na povisenom dijelu tj kao mulu. I treba ti cca 2m podmetac i da legnes na mul da mozes zajankat ribu.
Meni je ULRF najdraza disciplina a tu sam cak i najslabiji sa opremom...
Prolaze mi svakakve beštije kraj nogu, nekidan palamida cca 2,5 kg mi je prosla ispod nogu ali taman sam bio zabacio i dok sam ja dovukao i ponovno bacio ona je vec laganim tempom otplivala. uopce ju nije briga sto sam joj iznad glave.
Tako sam jednu licu dobio tocno ispod noga samo sam joj bacio ispred glave.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Paragon napisao: Report od neki dan...
Puklo me nešto odlučih poći na LRF rano ujutro.
Dizanje u 5.00h priprema ješke i varalica, pije se kavica. Sprema se meza...
U 5.40 dolazak na poziciju u nadi da će pasti koji šarun po mraku. Ništa od toga.
Sunce se diže u 6:34. Bacaj varalice raznorazne ma ni pračenje nisam imao....
Pošto se sunce već dobro diglo zabacim i odjednom se štap savija. Strijelko zagrizo.
Lagana borba od koji minut sa njom.Špurtilam je iz trećeg puta jer svaki put mi poludi kad dode kraj špurtila i svom silom zapliva skače. Bacaj špurtil i ponovno borba. Molim boga da ne ispadne pošto je prva na LRF. Sve ovo se dogodilo negjde iza 7 i pol.
Vraćaj se u auto uzimlji drugi štap sa kojim ću nastavit varaličarit, a na ovoga ću a volo.
Prvi zabac silikonca na jig glavi od 2.5 gr tek što je taknuo dno uzima lijepa orada.Nažalost ispadne mi pod samim nogama. Roba cca pola kila. Drugi zabac nova orada ovaj put puno manja i kačim je u samo vanjsko meso od usnice. Zašpurtilo je i vani je ali mi je premala i odlučim je pustiti nazad.cca 25-30 dkg roba.
Iza toga imam jake grizeve orade međutim ne uspijevam nijednu više zakačiti ,a kamoli izvući vani.
A volo mi je padao na dno i tu sam isto pretpostavljam imao grizove orade jer bi se štap povinuo ja udarim kontru ona pusti. (nisam imao onu rolu sa kočnicom za orade koja se koristi kad joj se pusti)
Sve u svemu zabavljao sam se od 5.40 do 10h kad više nisam mogao ostati koliko je sunce počelo pržiti...
Sve u svemu ja zadovoljan. Izvukao prvu strijelku na LIGHT opremu. Imao mnoštvo akcije i grizeva(vrlo vjerojatno sitne ribe al što je tu je)
Daljnji cilj na ovu opremu je palamida i lica! hehe
evo i slike strijelke.
Moje isprike nisam htio slikati na pošti jer je bila sva krvava,a teren je malo nezgodan pa nisam htio riskirati pad u more...zato je slikana doma.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Paragon napisao: Bravo. Imam Sandeela i nikad ništa na njega...skuplja prašinu.
Molimo prijavite se