- Zahvala primljena: 37
Molimo prijavite se
losos napisao: Tapa talk i meni zna stekat pogotovo kod duzih postova, neznam sto nije u redu...
Zeuse pricekaj jesen, ali tko zna mozda i sad kod vas doli rade, mogu ti ja poslati par komada da testiras, ja kad narucujem onda ima za cili vod
Molimo prijavite se
SanTiago napisao: Naravno da plivaju i dalje, kolateralne zrtve... Hvala!
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
frkachu napisao: moji favoriti su suspending varalice 8 cm - sakura akaru i realis minnow , trebaš samo malo nemirnije more, ako može bit mutnije to bolje jer tad teže kuži prevaru, jugo koji nabacuje valove na obalu je skoro pa idealan
Molimo prijavite se
SanTiago napisao: Zalosno je sto me 90% ljudi koji to vide smatraju budalom..
Molimo prijavite se
Koje boje su ti se pokazale dobro?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jadran napisao: Ovo treba zapisati
Koliko detalja kad koja radi, sigurno su potrebni dani i dani da bi došao do ovog zaključka. Trebao bi postojati neki online servis kad si u nedoumici, slikaš varalice, postu i vrijeme i tamo ti neki operater kao frkachu s druge strane kaže s čim loviti
Svaka čast legendo
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
SanTiago napisao: Evo da pitam, trenutno je pred menom par brancina, more mirno i vrlo vrlo bistro, ima svjetla sa obale a ima i mraka, dno je posidinija i cistina, cime u ovakvim momentima pokusat zahebat branka, prosli put sam bacao sve od keitechovih silikona par vrsta, otezanih i neotezanih, megabasovih slugova, tvistera u svim bojama, megabasove visione 95 i 110, rapale, male marijine voblerice, valkere i popere.... I ni taknit, ima ko ideju??
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se