- Zahvala primljena: 164
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: posto sutra dolazi novi stap iz japana morat cemo ga malo poc i upisati. stay tuned
Molimo prijavite se
Posejdon79 napisao: Nasamarit ću ga kad tad
Trenutno sam više okupiran fureštima, kupanjem i laganom panulom od plaže do plaže ali kako vrućine jenjavaju tako se i ja budim. Sedmi misec mi je konstantno odmor od ribolova ali vrag ne da mira pa je panula vazda u moru. Uskoro krećem s ozbiljnim spinningom, nešto se opreme nabavilo, a nadam se i slobodnog vremena.
Pitanje. Kolovoz aktivira brancine i polako prema jeseni ide sve bolje i bolje?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: citiram kolegu. Ozbiljni dalekometni raketni bacač...9,72" , torzite KR,G Craft halter...
Težinu bolje da ne spominjem . 140gr..idemo ga probati upisati..
Molimo prijavite se
Geno napisao:
DaliborDu napisao: citiram kolegu. Ozbiljni dalekometni raketni bacač...9,72" , torzite KR,G Craft halter...
Težinu bolje da ne spominjem . 140gr..idemo ga probati upisati..
Ne vidim akciju toljage. Je li bolje da je za smudute sporiji, brži ili extra brzi štap?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
DaliborDu napisao: ovisi sto bacas, za povrsinske varalice i voblere bolji je brzi stap (logicno jer svojom akcijom brze prenosis pokret na varalicu), za silikon bolje je meksi ili malo sporiji stap, ovaj stap je nesto izmedju. moze da sluzi i za jedno i za drugo
evo jedan seabass stap za svaciji džep global.rakuten.com/en/store/axiasports/item/jan4560395510226/
Molimo prijavite se
Geno napisao:
DaliborDu napisao: ovisi sto bacas, za povrsinske varalice i voblere bolji je brzi stap (logicno jer svojom akcijom brze prenosis pokret na varalicu), za silikon bolje je meksi ili malo sporiji stap, ovaj stap je nesto izmedju. moze da sluzi i za jedno i za drugo
evo jedan seabass stap za svaciji džep global.rakuten.com/en/store/axiasports/item/jan4560395510226/
Otprilike tako sam i mislio.Teško je bilo što na ovom svijetu naći da bude univerzalno.Ja sam gledao M.C. Turel 8,6 - 7-28 , piše da je fast.Sad si sve mislim kako bi bacao i osjećao silikonce od 5-10 grama ?Cijena mu je tu negdje kao ovaj što si naveo.
www.maguro-pro-shop.com/stapovi/spinning?product_id=1542
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dalmatino napisao:
Geno napisao:
Otprilike tako sam i mislio.Teško je bilo što na ovom svijetu naći da bude univerzalno.Ja sam gledao M.C. Turel 8,6 - 7-28 , piše da je fast.Sad si sve mislim kako bi bacao i osjećao silikonce od 5-10 grama ?Cijena mu je tu negdje kao ovaj što si naveo.
www.maguro-pro-shop.com/stapovi/spinning?product_id=1542
Bacao bi ih i osjećao izvanredno! Kad ih ja na Sakuri i Octani 10-40g solidno bacim i osjećam skoro svaki trzaj s 5g jig glavom na dnu zamisli što radi ovaj štap, a što tek radi Daliborov? Ne bi se dvoumio ni sekunde, cijena je odlična, Majorcraft je vrh, a sve su ostalo nijanse
Molimo prijavite se