- Zahvala primljena: 324
zoki1 napisao: U Škorpionu ti bude na božićnom popustu sigurno na popustu 20 posto,a sad je cca 1250kn
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao: Daiwa BG 3000 u Maguru... www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=4258
Ne isplati se izvana naručit... a freams 3000a je nešto skuplji ... www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=4260
Igor napisao: Dzingo pričekaj još koji dan, sada će ti svi naši shopovi dati božićne popuste.
Molimo prijavite se
Ne znam kako drugi, ali znam da maguro na naslovnici ima "božićni popust na sve artikle 10-20%" (sada još toga nema). Za black friday su imali 15% popust na sve. Pričekaj još koji dan, ništa te ne košta. Možda neće biti, a možda te daiwa ispadne umjesto 850, 720 kn.dzingo napisao:
Igor napisao: Dzingo pričekaj još koji dan, sada će ti svi naši shopovi dati božićne popuste.
Cini mi se da su svi ovi već dali popust...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Baćo68 napisao: Ovo je usporedba Daiwa BG i podosta skupljeg Shimano Stradica.
Ovo pišem jer si spomenuo Ultegru, koja je cjenovno ispod Stradica... a koliko sam skužio i dotična rola je inferiorna BGu...
Naravno da je krajnji odabir tvoj...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jesi sa tim Biomasterom shorejiggao???zoki1 napisao: Imam i Biomaster 5000SW i o roli sve najbolje,Očito ovo ide u smjeru "čiji je veći"
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dzingo napisao:
Baćo68 napisao: Daiwa BG 3000 u Maguru... www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=4258
Ne isplati se izvana naručit... a freams 3000a je nešto skuplji ... www.maguro-pro-shop.com/hr/role/spinning-reels?product_id=4260
Evo ti popusta u maguru. Daiwa ti je 760 kn.
Evo ovako je stanje...možda još koga zanima:
1. Shimano Ultegra 4000 FB XG - kod Kapitalca sa popustom - 858,50kn
2. Daiwa BG 3000 - kod Magura - 849,99kn
3. Daiwa Freams 3000A kod Nordfishing-a sa dostavom - 828,68kn.
E sad tu treba izabrat jednu...cijenom su sve tu negdje.
Cini mi se da su svi ovi već dali popust...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Igor napisao:
Jesi sa tim Biomasterom shorejiggao???zoki1 napisao: Imam i Biomaster 5000SW i o roli sve najbolje,Očito ovo ide u smjeru "čiji je veći"
Kako si zadovoljan?
Molimo prijavite se
Ja sam svašta kombinirao i sve mi se to čini preteško. Biomaster je od svih njih najlakši i nekako mi se zbog toga činio možda i najbolji za shore jigging.zoki1 napisao:
Igor napisao:
Kako si zadovoljan?
Rola je odlična i za srednje teški spin i za shorejigging,za štapove duljine 2,7m i CW-do 60g.Ja sam ju stavio prvobitno na Xzogu Mastery 100MH2 i za taj štap je rola premala,Mastery zahtjeva ipak malo veču rolu,tipa Saragosa 6000 SW.Rola radi glatko,namata špagu odlično,sve u svemu,vrijedi svaki euro koji sam ju platio
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se