- Zahvala primljena: 989
Molimo prijavite se
Ceco napisao: E to se itekako isplati jer je gornja sekcija nova 180kn
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Waterfall napisao:
Ceco napisao: E to se itekako isplati jer je gornja sekcija nova 180kn
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Financijski se isplati ali krpani stap nikad nece imati onu akciju koju je izvorno imao.
Ali ako znamo da je to vec drugi stap koji je puknuo na gotovo istom mjestu pitanje je hoce li se isto desiti ako bi se kupio rezervni vrh.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Evo geldam na njihovoj stranici jedan kolutić dodje oko eura. Ne moze ih 50 otići na moj rukohvat nikako. Imaju dimenzije čak pa ću baš izmjeriti koliko bi samo materijala bilo. Iako mi je i dalje eva prvi izbor kad sam vidio kako rade kombinacije sa plutom to me zainteresiralo i za tu opciju.bzing napisao: Kvalitetan grip od pluta (debljine stijenke 5mm)plus razdjelni prsteni i botom (dno ili završetak) štapa od pluta teško dođu ispod 50€ u nabavi.Jedino ako ovi tvoji sami tokare pluto.Svakako javi cijenu zahvata kad napraviš da se možemo ravnati.
X-zoga je intersantna jer se njihovi štapovi za vetrical jigging mogu naći u prodaji "goli" odnosno kupuješ blankove (sekcije) i sam dovršavaš štap odabirom svega ostalog (vodilice, sjedište role, grip).Vidio sam takav primjer samogradnje i to je impresivno kvalitetno i lijepo jer su stavljene najskuplje Fuji vodilice, extra dobar cork i sve naj.Ali to je štap za jig od 300grama pa nije moja tehnika.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jo napisao: [mention]Paragon [/mention] trebao bi zamjenit vrsnu vodilicu, malo sam je strugno i sad mi ostecuje upredenicu.
Imas li kontakt od onoga tko je tebi servisirao stap i mjenjao one vodilice?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se