- Zahvala primljena: 1
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
vrabac napisao: Sad kad sam naučio naziv tehnike "Shore Casting" zanima me dali ima neki domaći naziv za to
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Čini mi se ok, ali neznam koju rolu uz njega. I čak bi prije išao na 100-150g.Ceco napisao: Štapovi iz Dehclatona su super povoljni i rade posao ali isto tako hrđaju.
Moja preporuka D. A. M. Salt tele surf i isto tako neka nova Quick/Okuma u free spool verziji. Bez problema stane u taj budžet.
kapitalac.com/stapovi/dam-salt-x-tele-surf-100-250g.html
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Dobra je mašina, ali mi to prelazi buđet i to dosta. Mislim nije meni problem dati i više novaca za nešto što ču koristi, za te novce bih rađe kupio još jedan spin set ili neku opremu za PR. Ipak mislim da ću uzet u dekatlona morat ću posveti malo više brige, ali mi to nije toliki problem.Ceco napisao: www.fishing-mart.com.pl/en4/dam-quick-reels-quick-4-fs/s/26840
Ovako nešto od D. A. M/Okuma koje najmanje koštaju. Veličina oko 5000
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ta mi se kombinacija čini super.Ceco napisao: Uzmeš ovaj štap i bilo koju rolu možeš gore puknuti. Ja imam na njemu baš rolu iz Dehclatona sa štapa koji je propao nakon samo jedne sezone.
Onaj jedan set Predator od 90 kn je ok ako ti ne treba iduću sezonu i odraditi će posao
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Štapovi iz Dehclatona su super povoljni i rade posao ali isto tako hrđaju.
Moja preporuka D. A. M. Salt tele surf i isto tako neka nova Quick/Okuma u free spool verziji. Bez problema stane u taj budžet.
kapitalac.com/stapovi/dam-salt-x-tele-surf-100-250g.html
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Jbg taj mi je štap na moru ali mislim da piše na stranici kolika je transport dužina.
Ja ga nisam stavljao u torbu ali mislim da stane bez problema. Kod mene je 3.90 jača verzija.
Molimo prijavite se