- Zahvala primljena: 487
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Upravo tako. Štap je na izgled tanak, ali po pisanju ljudi koji ga imaju, u njemu čuči prava zvijer. Sa lakoćom izvlači strijelke od 5-6 kg. Jedan spiner, koji ima istu vrstu štapa ali još manje gramaže, piše da je nedavno bez ikakvih problema izvadio štuku od 7 kg.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Štap je Major Craft ZALTZ 902 L (2,76 cm, 7-23 gr). Bio je zadnji u Magura u Zagrebu. Prodavač mi je rekao da i on na njega lovi i da ću biti oduševljen performansama štapa. Kontaktirao sam prije toga i neke ribolovce koji se spinningom bave odavno i koji koriste ovaj štap. Svi su mi rekli da sigurno neću požaliti, i da štapovi od Major Crafta imaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Ja ga još nisam provao (zdravstveni problemi), ali sam oduševljen kako leži u ruci i kako je lagan. Mislim ga upariti sa Shimano Rarenium Ci4+ 4000 FB. Inače, cijena mu je bila 134 $ (945 kn) uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Jadran, iz Tvojih usta u Božije uši, rekli bi mi Konavljani. Inače ja ti još koristim onaj stari mobitel Nokiu tzv. montun. Nije da ne mogu uzeti ovaj novi, "pametni", nego ne želim. Jedino kad dođem doma sa ulovom, pa da me mala ili žena slika i pokažu mi kako da sliku postavim na forum. Znam da to nije neka škola, ali iskreno, to me dosad nikako nije zanimalo.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se