- Zahvala primljena: 168
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
sparidae napisao: Sviđa mi se, lijepo izgleda. Zbilja ne vidim drastičnu razliku između štapova od 150 i 1000kn za lov liganja, osim drastične cijene. Da se spominjem štapove od 3000kn od Yamashite. Lovim lignje uspješno s kraja štapom za spinning od 2.4m i 300kn i iz barke sličnim kao tvojim. Naravno, tako skupi štapovi moraju postojati jer će se uvijek naći neki luđak koji će ih kupiti, ali mislim da je to suludu. Da idem na neku kvalitetnu varijantu vjerojatno bi ciljao inchiku štap koji je odličan za lignje i tataki jer su mu gramaže u super rasponima i odlično se savija. U svakom slučaju, vrlo zanimljiv i dobar izbor Pikabu. Jesi ga već testirao?
Molimo prijavite se
sparidae napisao: Jesi ga već testirao?
Molimo prijavite se
Pikabu napisao:
sparidae napisao: Jesi ga već testirao?
Još nisam stigao, ako se zvijezde poslože kako treba, za vikend ide test. A što se cijene tiče - koliko sam skuzio, što skuplji, to lakši.. A vjerovatno je i materijal bolji, vodilice i tako. Na mojem starom jeftilenu su sve pri vrhu zahrđale.
Molimo prijavite se
Da, da, naravno. Mislim ga koristiti i za kančanicu, a vučem i varalice s njim.AlenP napisao: A to je pretpostavljam peškafondo ribolov lignje na dnu?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
pepsi napisao: Okuma fast inchiku 2,212 cm, 60-150g, imam ga u dućanu, 396 kn.
Pravi mali multipraktik,za lignje za inchiku pa i za jigging ga ljudi uzimaju.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
marioadria napisao: Lovi li itko s 2 štapa? Ima li smisla?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se