"E baš zato moj učeni velegrađanine, ja ne volim grad! Jer to se njemu ne može dogodit. Meni je draga ova naša mala, smišna, luckasta pozornica, s ovin kletinetom od prisjednika i sa ovin imbećilom od popa i sa ovom mojon išempjanom Bepinom!"
Prijava
x
x
Registracija
x

Forum je nadograđen na najnoviju verziju. U narednih nekoliko dana očekujte greške koje ćemo čim prije otkloniti. Hvala / PRIJAVI KVAR

Sportex Black Pearl 2.70 35-52g model2016

Više...
Vinsent_P's Avatar 16 Lis 2017 11:53 #1 od Vinsent_P
Ekipa,

zanima me vaše mišljenje o navedenom štapu. Namjena mu bu mu bila prvenstveno za strijelke, jer ih ima najvise, pa lice i palamide ako bude sreće. Slažem si komplet za jači spin i tu i tamo koji jig do 30g.

www.ribolovnipribor.hr/hrvatski/proizvod...2-270m-34-52g_11557/

Zanima me neki dojam o stapu ako ga je netko isprobao.

Cijenovno mi je pihvatljiv, a privuklo me je jamstvo od 10 godina. E sada da li je to jamstvo samo komercijalni trik da se proda štap ili je stvarno toliko dobar...

Upariti ga mislim sa Daiwa-om BG 4000 i namotati Daiwa Tournament Evo 8 0.20.Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Molimo prijavite se

Više...
MIRAN's Avatar 16 Lis 2017 22:52 #2 od MIRAN
To je vrhunski odabir ja sam fan sportexa iman Black Arow 275 10-40 i sa njim se najbolje osjećam rukohvat je tako postavljen da se bez problema može duži period mahati a da se ne umore zglobovi jednostavno je fantastično izbalansiran. Što se tiče jamstva to je to 10 godina ,prijaviš se na stranicu sportexa i autoriziraš svoj jamstveni list bez ikakvih trgovačkih trikova ja sam isto upario Daiwu sa sportexom al mi je Momoi-eva upredenica bolji izbor .
Hvala: Vinsent_P

Molimo prijavite se

  • AnalPheasant
  • AnalPheasant's Avatar
  • Stalni korisnik
  • Stalni korisnik
  • Stress is caused by not fishing enough.
Više...
AnalPheasant's Avatar 17 Lis 2017 10:21 #3 od AnalPheasant
Jamstvo ti se priznaje samo u slucaju tvornicke greske. Ako ti nepaznjom slomis vrh stapa ekipa iz Sportexa to ne uzima u obzir. U slucaju da ti tijekom borbe sa nekom nemani pukne stap moras imati neki dobar dokaz, npr. video snimka dogadaja u suprotnom jamstvo se ne priznaje. Inace sami blankovi su odlicni i jako tesko pucaju tako da sto se toga tice ne moras se brinuti ;)

Yamaga Blanks Blue Sniper Blacky 81/8
Daiwa Catalina 6500H
Shimano Blue Romance 274cm 20-60
Shimano Stradic FK 5000 XG
Hvala: Vinsent_P

Molimo prijavite se

Više...
Vinsent_P's Avatar 17 Lis 2017 10:34 #4 od Vinsent_P
HVALA VAM PUNO😃😃😃 stavim slike cim stigne oprema😃😃😃😃
@Miran
Upredenicu cu uzeti Tournamet Evo. Trenutno na Ninja-i iman J-Braid i služi me super( niti jedno petljanje ni pucanje do sada nisam imao), a Evo 8 je klasa vise. Da se J-Braid ne uvija oko svoje osi kod korištenja jigova, kastmastera i sličnih varalica uzeo bi ju opet.
Svejedno HVALA PUNO na savijetu😉

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Molimo prijavite se