- Zahvala primljena: 324
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ahab napisao: Prijatelj otišao živiti u Norvešku. Kupio opremu za ribolov i onda odustao nakon par ribolova. Kaže, nije to ribolov, to je ko da kopaš.
Molimo prijavite se
Zabaciš, vadiš ribu, zabaciš, vadiš ribu...i to sve ribetine od nekoliko kg. Prvih dana mu je bio gušt a kasnije mu je dosadilo jer je neizvjesnost ko kad ideš u vrt ubrat pet lubenica. Sad s nekom ekipom mušićari na losose i kaže da je to puno zanimljivije.zeusfaber napisao:
Ahab napisao: Prijatelj otišao živiti u Norvešku. Kupio opremu za ribolov i onda odustao nakon par ribolova. Kaže, nije to ribolov, to je ko da kopaš.
Haha. Stvarno? Bakalari, haringe, rombovi?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
I ja sam je gledao za drugu špulu za daiwuIgor napisao: Ljudi jel netko probao Major Craftovu upredenicu?? Zanima me kakva je, jer cijena joj je stvarno super.
8-nitna, 200 metara 110kn.
http://www.maguro-pro-shop.com/hr/?route=product/product&product_id=5010&search=major+craft&page=2&limit=100
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Za šta je koristisIgor napisao: I mjera mi je taman, Zadnji put kupio 300 metara, stalo nešto manje od 200 i onda mi ostane 100 metara s kojima nemam šta.
Molimo prijavite se
Ne razumijem baš pitanje, pa ću ti odgovoriti na ono što mislim da bi moglo biti.orada277 napisao:
Za šta je koristisIgor napisao: I mjera mi je taman, Zadnji put kupio 300 metara, stalo nešto manje od 200 i onda mi ostane 100 metara s kojima nemam šta.
Molimo prijavite se
Namotaš prvo najlon pa onda 100-150 m upredenice. I tako imaš za dva-tri puta od tih 300 m.Igor napisao: I mjera mi je taman, Zadnji put kupio 300 metara, stalo nešto manje od 200 i onda mi ostane 100 metara s kojima nemam šta.
Molimo prijavite se