- Zahvala primljena: 240
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Novi U Ribolovu napisao: Ja sam također naručio te iste varalice pa ako bi mi mogli možda preporučiti koju veličinu inline single udice da stavim na njih ? Jer ne želim ozljediti premalu ribu ili ribu koja bi mi mogla možda strgati predvez .
Molimo prijavite se
Ceco napisao: Stavi gore trokuke bez kontra kuke i miran si. Veličinu već imaš samo ih zamjeniš sa ovima i to je maksimalno sportski od tebe koliko možeš ići. Gubiti ćeš ribe ali ćeš im raditi minimalnu štetu i nećeš sebi previše smanjiti izglede za kačenje ribe na udaru. I nabavi alat za skidanje ribe ako neka ipak previše proguta mamac pomaže isto tako sa ribom koja je opasna za rukovanje. ( zubi i bodlje )
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Jesu ti došle? Ako jesu koji su dojmovi?B_ napisao: Narucio sam od hunthousea 6 komada za 160 kn. 😁
17,5 cm 24,5g. Valjda ce biti solidne za bacanje premda nisu tonuce nego plutajuce.... Nisam naisao na tu tonucu verziju od hunthousea. U svakom slucaju posluzit ce nadam se, a ako se budu mogle solidno zabacivati biti ce jako korisne.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
Jesu ti došle? Ako jesu koji su dojmovi?B_ napisao: Narucio sam od hunthousea 6 komada za 160 kn. 😁
17,5 cm 24,5g. Valjda ce biti solidne za bacanje premda nisu tonuce nego plutajuce.... Nisam naisao na tu tonucu verziju od hunthousea. U svakom slucaju posluzit ce nadam se, a ako se budu mogle solidno zabacivati biti ce jako korisne.
Molimo prijavite se
One nemaju kuglice kao ove od Kingdoma nego klizni sisteam kao Sandeel Jerk Minnow od Savage gear ako sam dobro shvatio skicu?B_ napisao:
Ceco napisao:
Dosle jucer, nakon 13 dana, iznenadila me brzina. Izgledaju dobro, sad treba vidit kakve su za zabacivanje i kakav rad imaju. Identican izgled kao DUO 175, ali nesto tanji kljun cini mi se. I imaju split ring za razliku od DUO.
Molimo prijavite se
Ovo izgleda odličnoB_ napisao: https://imgur.com/ETArEyc
Molimo prijavite se
Ceco napisao:
One nemaju kuglice kao ove od Kingdoma nego klizni sisteam kao Sandeel Jerk Minnow od Savage gear ako sam dobro shvatio skicu?B_ napisao:
Ceco napisao:
Dosle jucer, nakon 13 dana, iznenadila me brzina. Izgledaju dobro, sad treba vidit kakve su za zabacivanje i kakav rad imaju. Identican izgled kao DUO 175, ali nesto tanji kljun cini mi se. I imaju split ring za razliku od DUO.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se