- Zahvala primljena: 6
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Upravo se vraćam. Ryuki veliki odlican , fantastično leti, fino radi, ali nazalost ostao sam bez njeg. Strašno dobar udarac i 2 sekunde nakon kontre precvikan predvez 1-2cm od kopče. Možda strijelka, ne znam šta bi drugo moglo. Na male ryukije više praćenja od lubinčića i pirki ali bez udaraca. Ovaj povrsinac walk the dog ima ok rad, nista posebno. Ne preporučam ga. Srebru ne kontam nikako, ponaša se slično one žlice, vrti se spiralno dok vučem. Poperi nula bodova. Okrenu se i trokuka uhvati predvez nakon prvog ili drugog popa najcesce.matija.vucic napisao: Si išao na lov?
Ako jesi kako su ti se pokazali?
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dasy27 napisao:
Upravo se vraćam. Ryuki veliki odlican , fantastično leti, fino radi, ali nazalost ostao sam bez njeg. Strašno dobar udarac i 2 sekunde nakon kontre precvikan predvez 1-2cm od kopče. Možda strijelka, ne znam šta bi drugo moglo. Na male ryukije više praćenja od lubinčića i pirki ali bez udaraca. Ovaj povrsinac walk the dog ima ok rad, nista posebno. Ne preporučam ga. Srebru ne kontam nikako, ponaša se slično one žlice, vrti se spiralno dok vučem. Poperi nula bodova. Okrenu se i trokuka uhvati predvez nakon prvog ili drugog popa najcesce.matija.vucic napisao: Si išao na lov?
Ako jesi kako su ti se pokazali?
Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dasy27 napisao: Kopije od Ryuki su dobre na oci i pod rukom, mogu javiti i kako rade cim probam ali mislim da ce biti lovne, narucujem jos 5-6 komada odmah. Ove ostale su isto dobre, samo su poperi nesto losije kvalitete. Sveukupno sam iznimno zadovoljan
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Molimo prijavite se