- Zahvala primljena: 485
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
vlaho1973 napisao: Kakva je Naja za smudute?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
Miro napisao: Ispravak! Ova naja je 125mm
Sa njom izrazito uspjesno lovim sreijelke, lice i brancina... kod brancina i strijelki prezentacija sa dugim pauzama sa po 2-3 otklona je idealna, po nocu duze pauze dok za dana nesto krace... lice ovisno o poziciji i trenutnoj raspolozenosti, posto lica u vecini slucajeva plijen napada bokom pri cemu destabilizira lovinu pa se potom vrati i pokupi potrebno je prilikom napada ili jaceg kuhanja otaviti varku u mistu da joj se dozvoli da ucini upravo ono sto se događa dok lovi prirodni plijen...
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
zeusfaber napisao:
Miro napisao: Ispravak! Ova naja je 125mm
Sa njom izrazito uspjesno lovim sreijelke, lice i brancina... kod brancina i strijelki prezentacija sa dugim pauzama sa po 2-3 otklona je idealna, po nocu duze pauze dok za dana nesto krace... lice ovisno o poziciji i trenutnoj raspolozenosti, posto lica u vecini slucajeva plijen napada bokom pri cemu destabilizira lovinu pa se potom vrati i pokupi potrebno je prilikom napada ili jaceg kuhanja otaviti varku u mistu da joj se dozvoli da ucini upravo ono sto se događa dok lovi prirodni plijen...
Miro, čitao sam da neki majstori rade pauze i do par minuta, je li to moguće ili se pauze broje u sekundama?
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Zeus, pusti me priča o pauzama od par minuta. Izgleda da si ti veliki naivac ako vjeruješ u te priče. Desetak sekundi maksimum.
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
porfo napisao: konkretno u našem području Zadra (jazine sad ima strijelki do 2 kila ) 1,8 kila moja najveća ali o sporoj prezentaciji naje ni blizu ne udaraju mi na pauze nego na jednoličan wtd ili na manic
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se
dundo napisao: Sto puta sam poslo u p.... mat..... "naše lijepo kristalno bistro more". Ja bi volio da je vazda mutno.
Molimo prijavite se
porfo napisao:
dundo napisao: Sto puta sam poslo u p.... mat..... "naše lijepo kristalno bistro more". Ja bi volio da je vazda mutno.
zanima me jedno, naime vani isto imaju bistroču mora i oni to rijesavaju duzim i tanjim predvezima i brzim makinama jel ko probao to?
sad redovito imam duzi predvez oko 2 m ali imam prenos 5.0 mislim da bi za takve situacije dusu dao veci prenos da je sve skupa brže tj da roba manje vidi ili griješim
Molimo prijavite se
Molimo prijavite se